Arkadaslar biliyorsunuz ki sbsden sonra okullara basvurular aciliyor filan fistan. Ya iste bizde istedigimiz yeri seciyoruz filan. Ya simdi ben antepte kalmayi pek istemiyorum. Istanbul'u hic hic istemiyorum. Niyesini sorarsaniz cok kalabaligi ben sevmem hirsizlin olaylarindan vb. iste ben asiri derecede izmir'i istiyorum. Yani Izmir nasil bir yer? Liseyi okumaya degermi? Yani gencligimizi gecirebilecegim guzel bir yer istiyorum

Izmir hakkinda bilgisi olanlar konuya yardim ederlerse sevinirim. (Tabi bu benim gorusum babama sorarim simdi bugun hayir der yarin evet der simdiden ayarlayalimda

)
Derslerin iyi bile ise izmirde bir yerde sonra ortamdan bozulursun.Yok ben akmam dersen dışlanırsın.ama hem akıp hem çalışabilirsin.Ben öyleyim arkadaşları hayret ediyor her türlü şeyi yapıyorum.Ama Her dönem belgeyi getiriyorum.
Hadi üniversite anlarımda lise için mekan değiştirmek çok garip bence

Ya bende dersde sorun olmuyor ki. Suan ben hic konu tekrari yapmiyorum sadece fizik ve turkce kotu cunku o derslerde en sacma saatlerde turkce ya bedenden sonra yada son ders veya ilk ders. Ha ortamda yaparim arkadasim olsun ben cabukda kaynasirimda yani sonradan pisman olurmuyum? Ilkan abi bide ben ortam degissin diye istemiyorum

Antep kucuk ya. Nasil desem yazin yapacak pek birseyin yok sanko park desen git git sıkılıyorsun. Ve de biliyorsun ki baban var ve onlaringozunde kucuk gibisin

ailenin kucugu oldugumdan cok cok ustume yukleniyorlar. Izmirde kalirsam dedemlerle kalirim.
İstanbulda hırsızlık falan neyinden korkuyosun ki,kot pantolonun arka cebine cüzdanı koyma düğme yoksa arada birde üstünü kontrol et gözün açık olsun yeter.Üstüne gelen olursa sende geri adım atma lafını söyle hiçbişey olmaz.Birde ortalıkla malını bırakmıcaksın o kadar
İzmirde Bornova Anadolu
Atatürk Anadolu
Bu liseler çok iyi.
İzmir çok güzel yerdir.
Ayrıca lise için mekan değiştirmek garip diyen ilkana sesleniyorum, ben İzmir'den Eskişehir'e geldim.
Edit : Ama öğrenci şehri arıyorsan Eskişehir İzmir'den önde o açıdan. Her yerde öğrenci var eskişehirde

Tek hirsizliktan degilki. Istanbulun nufusu cok fazla abi izmir sessiz o kadar olmasada ne bilim ben kendimi bildim bileli istanbulu sevmem
(02-19-2013 10:04 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]İzmirde Bornova Anadolu
Atatürk Anadolu
Bu liseler çok iyi.
İzmir çok güzel yerdir.
Ayrıca lise için mekan değiştirmek garip diyen ilkana sesleniyorum, ben İzmir'den Eskişehir'e geldim.
Edit : Ama öğrenci şehri arıyorsan Eskişehir İzmir'den önde o açıdan. Her yerde öğrenci var eskişehirde 
Peki zafer abi bu okullarin taban puanlari kac ?
Atatürk Lisesi var. Forumun karşısındaki olanı diyorum ve okul çok iyi benim gezme fırsatım olmuştu, tanıdıklarım var .Seneye 4 olcaklar şuanın 4lerini mezunlarını falan tanıyorum.Okul ortamını ve kızlarının altına imzamı atarım hiç pişman olmassın.Ama 450'ydi 4 sene önce.
İzmir çok güzeldir , alsancakta falan zenciler dolanıyodu bi ara,güzel memleket git derim,pişman olmazsın.Ben YGS'de puanım yetse gelirim İzmire ama hayal sadece benim için.Eskişehire veya Adanaya gidicem bende

(02-19-2013 10:05 PM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]Tek hirsizliktan degilki. Istanbulun nufusu cok fazla abi izmir sessiz o kadar olmasada ne bilim ben kendimi bildim bileli istanbulu sevmem
(02-19-2013 10:04 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]İzmirde Bornova Anadolu
Atatürk Anadolu
Bu liseler çok iyi.
İzmir çok güzel yerdir.
Peki zafer abi bu okullarin taban puanlari kac ?
Atatürkün taban puanı yüksek, BAL'ın 460 470 arası bir yerlerde olması lazım. Eskişehir Anadolu Lisesi'ndeyim ben, 472yle girdim.
Kardeşim bende İzmir'de yaşıyorum ve İzmir çok güzel yer.Her yerde gezebilirsin.Kordon,Küçükpark vs.Sbs puanın kaç bilmiyorum yüksek puanın varsa eğer çok iyi okullar var.Ama lise için ayrılırsan eğer aileden, arkadaşlarından uzak kalma durumun olacak.Diğer yorumlara baktımda dedemlerle kalırım demişsin aileden,arkadaşlardan uzak kalmak zor iştir bunları unutma.