Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: MineCraft - Arkadaş
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba arkadaşlar,

Yarım saatte 3 katlı camekan ve altından nehir gibi küçük bir su geçen,ve camdanda su izlenebilen,minecraftın en iyi binalarından birini yaptığımı düşünüyorum singlede Tongue

Beraber survival veya şu tüm aletlerin edvanterde bulunduğu ve yapı yapmaya dayalı (benim bu evi yaptığım) mod oynayacak 1-2 arkadaş lazım bana Big Grin

Server hazır,oynayacak adam yok.Oynayacak biri varsa bana ulaşsın lütfen.Ama oyunu bilen biri olsunda iki bilgisiz oynayamayız Big Grin
En iyi binalardan birini yaptığını mı düşünüyorum? Hocam hiç Youtube'ta video izlemez misin? Yanlış anlama kötülemek için söylemiyorum ama adamlar şaheser çıkartıyor ortaya bir bina yapmak nedir ki?
Minecrafttaki en iyi bina demişken, buyrun size şöyle bir ss sunayım :

[Resim: 309999_428318550578225_1667926441_n.jpg]
Evet yanlis anlasildi.benim ilk binam benim icin en iyisi.yani daha iyi bir bina yapamazdim
Ya valla arda abi 8m ve sbs var sbsden sonraki gun gel istedigin kadar oynariz ama sbsden once zor Ss.gif ve de ben oynarken guzel oynayip oynamamasina bakmiyorum cunku oyunda pro olanlar da basladiginda pro degildi oyunu bilip bilmemen onemli deil
(02-18-2013 07:48 PM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]Ya valla arda abi 8m ve sbs var sbsden sonraki gun gel istedigin kadar oynariz ama sbsden once zor Ss.gif ve de ben oynarken guzel oynayip oynamamasina bakmiyorum cunku oyunda pro olanlar da basladiginda pro degildi oyunu bilip bilmemen onemli deil

Ama yine de yaptığın binanın içine creeper sokan adamla da oynanmaz yani Sad
Yorum yazabilirsiniz muhabbet iyiye gidiyor :-) ben creeper sokmuyorum sadece bazen 2.katta skeleton spawn oluyor.onlarida hemen diamond sword ile indiriyorum.ezio bende sinavlara hazirlaniyorum.ama nasil ? Dershaneye gidiyorum.etut bitince 10 test cozuyorum ve okula gidiyorum.eve geliyorum yemek yiyip odev yapiyorum.yarim saat konu tekrari ustune 5 test cozuyorum.gunun geri kalani benim oluykr.cokta inek olma (hakaret degildir).bide revelations kurdum sonunda yuzde 20sinde falanim :-)
(02-18-2013 08:22 PM)Lowest Yazılan: [ -> ]Yorum yazabilirsiniz muhabbet iyiye gidiyor :-) ben creeper sokmuyorum sadece bazen 2.katta skeleton spawn oluyor.onlarida hemen diamond sword ile indiriyorum.ezio bende sinavlara hazirlaniyorum.ama nasil ? Dershaneye gidiyorum.etut bitince 10 test cozuyorum ve okula gidiyorum.eve geliyorum yemek yiyip odev yapiyorum.yarim saat konu tekrari ustune 5 test cozuyorum.gunun geri kalani benim oluykr.cokta inek olma (hakaret degildir).bide revelations kurdum sonunda yuzde 20sinde falanim :-)

Valla benim calistigim pek soylenmez peder vermiyor
Referans Adresler