Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ülkemizde Uyuşturucu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Nefret ediyorum ismindende kullanandanda git alkol al saçma sapan şeylere ne gerek var konuyu açma amacım beş dakika önce evimizin önünde kokain çekiyolardı arabada 155 arayıp ihbar ettim fakat tam aradım onlar gitti bende plakalarını verdim umarım yakalanırlar yazık ya cidden şöyle baktımda acıyorum
kokain olduğuna emin misin pahalı şeydir
Mahallede gözümün önünde elden ele geçtiğini gördüm 2 araba kafa kafaya geldi biri indi diğerine gitti tozu verdi parayı aldı geri geldi bastılar gittiler çok var engel olmakda çok zor içmeyen yok gibi bizim mahallede
fotoğraf makinasının lensi 70-300 onla baktım emin olmak için ya kokaindi ya umarım yakalanmışlardır
Bunların durdurulması neredeyse imkansız. Bataklık, labirent gibi bir şey girişi kolay ama çıkışı zor. Yabancı ülkelerden çok fazla destek geliyor bazı gereksizler, içince adam olduğunu zannediyor. Birini tutsan diğeri çıkıyor ortaya ve kim bilir saman altından ne sular yürütüyorlar.
Sınıfta önümde oturan adam anlatıyor bana Big Grin yok komşudan aldık çekdik arkadaslarla falan bide utanmadan fotografları gösteriyor Smile Türkiye iyi yine Almanya'da bu olaylar daha beter millet okula gelen polisin üstüne yürümeye çalışıyor 1-2 sene
sonra hapise girerlerse hiç şaşmam..
(02-18-2013 08:04 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Sınıfta önümde oturan adam anlatıyor bana Big Grin yok komşudan aldık çekdik arkadaslarla falan bide utanmadan fotografları gösteriyor Smile Türkiye iyi yine Almanya'da bu olaylar daha beter millet okula gelen polisin üstüne yürümeye çalışıyor 1-2 sene

Türkiye'de de var öyle polis üstüne yürüme olayları falan. Onu geçtim Türkiye'de kendi mahallelerine polis sokmuyorlar.
(02-18-2013 08:08 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]
(02-18-2013 08:04 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Sınıfta önümde oturan adam anlatıyor bana Big Grin yok komşudan aldık çekdik arkadaslarla falan bide utanmadan fotografları gösteriyor Smile Türkiye iyi yine Almanya'da bu olaylar daha beter millet okula gelen polisin üstüne yürümeye çalışıyor 1-2 sene

Türkiye'de de var öyle polis üstüne yürüme olayları falan. Onu geçtim Türkiye'de kendi mahallelerine polis sokmuyorlar.

bizim burada polis giriyor mahalleye alıyor birinin elinden 1 torba esrarı götürüyor 2 sokak ötede geri satıyor Smile
Hollanda bu işte farklı bir yol izledi herkesin bir dozajı var aynı reçete gibi o kadar alabiliyorsun yasak tatlıdır diye bir söz var yasaklasan da gitsen uyuşturucuya idam cezası getirsen de yinede içerler ben içmeye karşı değilim ama çoluğa çocuğa zorla esrar , kokain vs çektirmek zorla bağımlı yapanlara karşıyım yoksa isteyen istemeyen içsin banane.
(02-18-2013 09:22 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Hollanda bu işte farklı bir yol izledi herkesin bir dozajı var aynı reçete gibi o kadar alabiliyorsun yasak tatlıdır diye bir söz var yasaklasan da gitsen uyuşturucuya idam cezası getirsen de yinede içerler ben içmeye karşı değilim ama çoluğa çocuğa zorla esrar , kokain vs çektirmek zorla bağımlı yapanlara karşıyım yoksa isteyen istemeyen içsin banane.

Olay içip içmemesi değil ki ne bok yerse yesin umurumda olmaz, asıl sorun işi ticarete dökmesi üstelik bunu yaparken ipin ucunu fazlasıyla kaçırması.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler