Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Steam
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba arkadaşlar,

Steam'a yeni katıldım.Yeni bir hesap açtım.Steamdan hiçbirşey (0) anlamadığım için hiçbirşey ellemedim.Ama biraz mağazada gezdim oyun satışları var evet.Ama şunu sorucağım size :

Ödeme çeşitleri neler ? Steam'dan oyun almamı tavsiye edermisiniz ? Aksiyon sever biri olarak hangi oyunu almamı tavsiye edersiniz ?

Cevapları bekliyorum.Saygılar beyfendi
Kredi Kartı, Paypal vs / Steam Cüzdan Kodu(sakın kullanma. 20 dolarlık cüzdan kodları 50 tl)
Onun dışında gamekeystore cdkeyshere vs. sitelerden kodu alıp steame girerek aktif edebiliyorsun.
Aksiyon demişsin de, günümüzde aksiyonsuz oyun yok zaten. Artık yarış oyunlarına bile aksiyon katılıyor neredeyse.
Zafer ödeme seçeneklerini açıklamış zaten. Özel indirimlerde (yılbaşı indirimleri, bahar indirimleri vs.) çok komik rakamlara alabiliyorsun oyunları. Ama onun dışında dolar üzerinden satış yapıldığı için oyun 50 dolarsa oluyor 80-90 lira. Normal şartlarda cd-key satan sitelerden alıp, Steam üzerinden aktif edebilirsin, şahsen ben böyle yapıyorum ki bu siteleri de Zafer belirtmiş. Aklına takılan başka birşey olursa sorabilirsin

Ekleme: VGA ödül töreninde 2012'nin en iyi aksiyon/macera oyunları şunlar seçilmişti

Yılın En İyi Aksiyon/Macera Oyunu
Assassin’s Creed III
Darksiders II
Dishonored
Sleeping Dogs

Ayrıca Max Payne 3'ü de öneririm.
Bende Dishonored veya Max Payne 3 düşünüyordum.Bu pin alıp steamdan aktif etme siteleri demişsiniz.Buralarda ödeme seçeneği farklılığı varmı ? Doğrudan havale veya mobil ödeme vs. ?
(02-12-2013 01:14 PM)Lowest Yazılan: [ -> ]Bende Dishonored veya Max Payne 3 düşünüyordum.Bu pin alıp steamdan aktif etme siteleri demişsiniz.Buralarda ödeme seçeneği farklılığı varmı ? Doğrudan havale veya mobil ödeme vs. ?

Gamekeystore'dan alıyorum ben ödeme seçenekleri şunlar;

-Kredi kartı ile tek çekim ve taksitli ödeme imkanı
-Havale/EFT/Kartsız işlem
-Ve birkaç ödeme şirketi aracılığı ile ödeme
Steam üzerinden oyun alma. Key satışı yapan bir yerden al atıyorum 70 dolarlık oyunu 10-20 dolara keyini alabiliyorsun ne gerek var boşa masrafa?
BU siteye bak oldukça yararlı bilgiler var steam hakkında.

Bu arada steamda özel yaz-kış indirimleri oluyor onları kaçırma derim % 50 ye kadar victory.gif
bi konsol için ps3 , xbox varsa bilgisayar içinde steam vardır bu kadar diyim Smile
(02-16-2013 08:33 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]bi konsol için ps3 , xbox varsa bilgisayar içinde steam vardır bu kadar diyim Smile

Mücahit, PS3 ve Xbox zaten konsolun kendisi. PSN ve XBox Live demek istedin herhalde
Öylede denebilir Smile
Referans Adresler