Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: FB - GS Biraz Geyik Yapalım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Ben Fenerbahçeliyim. Geyik, muhabbet olsun diye 1-2 paylaşım. Smile

http://www.drogbageldimi.com/

http://www.sneijdergeldimi.com

[Resim: jj14g.jpg]

TARTIŞMAYA YOL AÇACAK YORUMLAR OLMASIN LÜTFEN.
tartışmaya yol açacak konu açıp o tarz yorum istemiyorsun demek ? O da güzel. Big Grin
(02-11-2013 06:20 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]tartışmaya yol açacak konu açıp o tarz yorum istemiyorsun demek ? O da güzel. Big Grin
Hayret Zafer ilk defa doğru bişey yazdın beyfendi
(02-11-2013 07:27 PM)Metin KANDEMİR Yazılan: [ -> ]
(02-11-2013 06:20 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]tartışmaya yol açacak konu açıp o tarz yorum istemiyorsun demek ? O da güzel. Big Grin
Hayret Zafer ilk defa doğru bişey yazdın beyfendi

Bozuk saat bile günde 2 kere doğruyu gösterirmiş beyfendi
Snowrusher torbacının numarasını banada yollarmısın özelden tabi çok özel değilse
Üstüme gelmeyin bu kadar foruma hareket gelsin istedim Smile Hem Zaferden daha ağır bir yorum bekliyordum o ayrı mesele Big Grin
(02-11-2013 09:30 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]Üstüme gelmeyin bu kadar foruma hareket gelsin istedim Smile Hem Zaferden daha ağır bir yorum bekliyordum o ayrı mesele Big Grin

La ayıp. Adam akıllı yorum atıyorum ağır yorum bekliyodum diyosunuz, ağır yorum atınca şikayet edip rapor edip bilmemnabıyonuz. Ben anlamadım ki sizin derdiniz ne Sad
(02-11-2013 09:37 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(02-11-2013 09:30 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]Üstüme gelmeyin bu kadar foruma hareket gelsin istedim Smile Hem Zaferden daha ağır bir yorum bekliyordum o ayrı mesele Big Grin

La ayıp. Adam akıllı yorum atıyorum ağır yorum bekliyodum diyosunuz, ağır yorum atınca şikayet edip rapor edip bilmemnabıyonuz. Ben anlamadım ki sizin derdiniz ne Sad

E alışmıştık o yorumlarına ondan böyle dedim. Bak Metinde yazmış hatta onu geçtim sen bile öyle yazmışsın Sad Yanlış anladın yani.
Referans Adresler