(02-09-2013 03:05 AM)Yusuf B. Yazılan: [ -> ] (02-09-2013 01:21 AM)Metin KANDEMİR Yazılan: [ -> ]Aslında yaş sınırı koyacaksın sadece vatandaşlık no. suyla üyelik açılabilecek hem saçma sapan paylaşımlar engellenmiş olur bi nebze hemde fake hesap olayı ortadan kalkar.
Adam o kadar para kazanıyorken yapar mı bunu sence ?
Kazandıgı parayı yarı yarıya kesmek gibi bişey 
Yapıyosa bişey adam gibi yapsın her ay güncellemeyi biliyolar

facebook'un tahtına twitter çoktan oturdu zaten.
(02-09-2013 03:21 AM)Metin KANDEMİR Yazılan: [ -> ] (02-09-2013 03:05 AM)Yusuf B. Yazılan: [ -> ] (02-09-2013 01:21 AM)Metin KANDEMİR Yazılan: [ -> ]Aslında yaş sınırı koyacaksın sadece vatandaşlık no. suyla üyelik açılabilecek hem saçma sapan paylaşımlar engellenmiş olur bi nebze hemde fake hesap olayı ortadan kalkar.
Adam o kadar para kazanıyorken yapar mı bunu sence ?
Kazandıgı parayı yarı yarıya kesmek gibi bişey 
Yapıyosa bişey adam gibi yapsın her ay güncellemeyi biliyolar
facebook'un tahtına twitter çoktan oturdu zaten.
Evet, twitter kullanıcıları her geçen gün artıyor. Facebook'a pek özen gösterilmiyor zaten, vatandaşlık no. ile kontrol altına almayı bırak gerek ahlak kurallarına gerek siyasal vb. içerik taşıyan paylaşımlara bile dokunmuyorlar.
(02-08-2013 11:41 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Zafer nerde kaldı 
La koltukta uyuyakalmışım ben.
Konuyu açan arkadaşa buradan sesleniyorum :
Şaka mısın arkadaş sen

Güncel haberlere "şaka" konusu açmak yeni moda mı oldu. Zaten forumun altı üstüne geldi spammerıyla bilmemnesiyle, ban yemiş olan adam banı açılınca ben geri döndüm diye konu açıyor sanki çok özlenmiş gibi. Bir de fake haberleriniz eksikti

(02-09-2013 02:54 AM)Ruvale Yazılan: [ -> ] (02-09-2013 01:21 AM)Metin KANDEMİR Yazılan: [ -> ]Aslında yaş sınırı koyacaksın sadece vatandaşlık no. suyla üyelik açılabilecek hem saçma sapan paylaşımlar engellenmiş olur bi nebze hemde fake hesap olayı ortadan kalkar.
O dediğin warrock'a da lazım be metin 
Veya en azından yeni üyelik açarken bunun yanında belli bir miktar ücret alınmalı bence. Bu sayede hack sayısı azalabilir.
harbi konuuyu görünce canım sıkıldı iyice