Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kalma Varmı?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
5. sınıfa giden bey korkma o levellerde kalmıyosun tadını çıkar okulun kalırsın fılan diyenleri dinleme en güzel zamanların benden söylemesi Smile
Beni de zamanında kalırsın falan dediler ama ne ders notlarından nede 5. sınıfta değil tabi ki de 8 e gittiğim zamanlar notlarım iyiydi fakat çok devamsızlık yapıyordum sonradan anladım orta okulda sadece devamsızlık kağıdının formalite icabı olduğunu sonradan anladım liseye geçtiğimde devamsızlık muhabbeti olmuş bir soruyorum okuldakilere 50 gün 60 gün 98 gün gelmemiş olan bile var.
5.sınıfa gidipte bu soruyu soruyorsan dostum babana söyle seni işe katsın.Esnaf ol iş öğren.5.sınıfta zayıf ders mi olur ki.
Kalma var. totos.gif
Konuyu okurken benım pc
[Resim: daily_gifdump_266_08.gif]
(02-08-2013 01:01 PM)M.K Yazılan: [ -> ]5. Sınıf ne lan? Hayat bilgisindenmi kaldın yoksa resimden mi?

5. sınfıta fen sosyal olmuyo muydu lan onlar Ss.gif
Türkiye'de + 5.sınıfta kalanlar varmı Big Grin hadi Almanyada olsa anlıcam.
yolun başındayken okuma sen yüzde 75 ini bitirdim hayatta bana yardım edecek bir şey öğrenmedim git ticarete atıl babanın dükkanında felan çalış
5. sınıfta hayat bilgisi kalmıyor sosyal bilgiler,fen ve teknoloji,resim,türkçe,matematik,ingilizce,müzik ama notlar iyi resim öğretmeniyle müzik öğretmeni torpil yapıyor Big Grin
Sırf senin için giriş yaptım gördüğümde gülmekten karnıma ağrılar girdi te allahım ya