Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yazmaktan Bıktım NXBoomer Bi Göz atarmısın
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Can Abi Vallha yeter billahi yeter gına geldi bu konuları farklı farklı forumlarlardada açtım çözüm yok Windows 8 sorunu ne zaman çözülecek veya çözülmeyecekmi bir bilgi verirsen sevinirim vallha kaç haftadır oynuyamıyorum bi yardımcı olda
bukadar ugrasana kadar win7 yi yüklerdin Smile)
Ben cevap vereyim bu sorun yakın bir zamanda ÇÖZÜLMEYECEK.
(02-06-2013 07:09 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Ben cevap vereyim bu sorun yakın bir zamanda ÇÖZÜLMEYECEK.

Sad Hakkaten insanı oyundan uzaklaştırmak için çok gayret ediyorlar.Başka söze gerek yok
w8 gereksiz neden yüklediniz ki?
Windows 8 de warrock çalışıyor.Tüm güncelleştirmeler yüklü ve lisanslı win8.Çalışmıyorsa sıfırdan client inidirp farklı dizine kurmayı deneyin.
Dizine derken ne demek istedi anlayan varmı arkadaşlar Big Grin
(02-07-2013 12:34 AM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Windows 8 de warrock çalışıyor.Tüm güncelleştirmeler yüklü ve lisanslı win8.Çalışmıyorsa sıfırdan client inidirp farklı dizine kurmayı deneyin.

Teşekkürler şimdi açıldı :=)
(02-07-2013 11:13 PM)Legendofhvn Yazılan: [ -> ]
(02-07-2013 12:34 AM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Windows 8 de warrock çalışıyor.Tüm güncelleştirmeler yüklü ve lisanslı win8.Çalışmıyorsa sıfırdan client inidirp farklı dizine kurmayı deneyin.

Teşekkürler şimdi açıldı :=)
Referans Adresler