Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: NXBoomer Can bakarmısın bi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
can diyelim bir kişinin power yaptıgını biliyoruz incelenmesi için ticket falan atsak işe yararmı ?? yada warrock stats ss falan??
Ben zombi opk yaptığım 9 lvl charda itiraf ettim banlamıyorlar rahat ol. itirafla olmuyormuş.
(02-06-2013 09:02 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Ben zombi opk yaptığım 9 lvl charda itiraf ettim banlamıyorlar rahat ol. itirafla olmuyormuş.

Big GrinBig Grin sabah sabah iyi güldüm
(02-06-2013 09:02 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Ben zombi opk yaptığım 9 lvl charda itiraf ettim banlamıyorlar rahat ol. itirafla olmuyormuş.

9 lvl ya ondandır 45-60 falan olsa saniye beklemez şaak diye bannedi yapıştırır Big Grin
Senden beklenir zaten zafer hödüğü Smile)
ooo kuti sen buralarda gezermiydin Big Grin
swatc0c039 bu seninse powerdan banlandı.
(02-06-2013 04:02 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]swatc0c039 bu seninse powerdan banlandı.

abi bune hız nasılda araştırdın direk buldun cevap verdin hani biz 50 sayfa ticket atıyoruz 3 ayda bi insan evladı çıkıpta tickete cevap yazmıyor ayrıca metalsoldi1er ban sebebinide yazarmısın
charımı ben kendim banlatıcaktım çaldılar şifre değiştirsemde buluyolar ve power yapıyolar ban yesin diye ugrasıyolardı char ben kendimi banlatıcaktım zaten can.
(02-06-2013 09:47 PM)swatc0c03kutay Yazılan: [ -> ]charımı ben kendim banlatıcaktım çaldılar şifre değiştirsemde buluyolar ve power yapıyolar ban yesin diye ugrasıyolardı char ben kendimi banlatıcaktım zaten can.

Garanti başkaları yapmıştır adamım Yapanların hepsinden sonraki günkü açıklama : Hesabımı çaldılar...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler