Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock siyah ekran sorunu!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhabalar,oyuna girerken Game Start buttonuna basıyorum loading screen geçtikten sonra ekran simsiyah oluyor,sadece mouse görünüyor ve müzik sesi falan geliyor...

Forumda çözümler var ama çok saçma denedim ve olmuyor zaten 2 saat arkaplan ayarlıyarak,parmağını dayayarak yapacağın şeyi .ini dosyasından da yazarak yapabilirsin.

Denediklerim:

WarRock Yapılandırma Ayarından:
16 Bit yaptım ,32 Bit yaptım(aynı zamanda bilgisayarımıda)
Çözünürlüklerin tümünü denedim
Antivirus programımı kapadım(hatta sildim)
Bilgisayarımı tarattım
Format attım(formattan öncede böyle idi)
DirectX sürümünü güncelledim
Framework güncelledim
Silip tekrar kurdum

+
Hack mack yok zaten oyuna giremedim daha hackla falan uğraşamam

Arkadaşlar çıldıracağım ekran kartım mx400 en güncel driveri kullanıyorum warrock oynamak için zaten min gereksinimlerde mx400 yazıyor GeForce 2Mx400 lütfen yardımcı olun!
Şimdi telefondayım link atamıyorum ama forumda çözümlü sonuçlarda bununla ilgili bi konu var bi bak istersen
(02-05-2013 07:14 PM)Akif Reyizz Yazılan: [ -> ]Şimdi telefondayım link atamıyorum ama forumda çözümlü sonuçlarda bununla ilgili bi konu var bi bak istersen

hocam sizin çözümü biliyorum ben,masaüstüne yerleştirip parmağını dayama falan onları denedimki yukarıda yazdım okumadınız mı? bilgisayara geçtiğinizde team wieverle halledebilirimiisiniz?
Sen o dediğimi yaptıysan olması lazım,belki sorun başkadır.Ama twdende bakarım sorun değil.
hocam hala düzelmedi galiba ben yapamıyorum tw vereyimmi
çözdüm beyler!,warrock klasöründe veya warrock klasörünün içinde olan system klasöründe Enigne yi açın ordan 16 yazanları 32 yapın bitti beyler haydi oyuna!
(02-07-2013 02:21 PM)toxinn1 Yazılan: [ -> ]hocam hala düzelmedi galiba ben yapamıyorum tw vereyimmi
çözdüm beyler!,warrock klasöründe veya warrock klasörünün içinde olan system klasöründe Enigne yi açın ordan 16 yazanları 32 yapın bitti beyler haydi oyuna!

Oleeey haydi oyuna
(02-07-2013 03:39 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(02-07-2013 02:21 PM)toxinn1 Yazılan: [ -> ]hocam hala düzelmedi galiba ben yapamıyorum tw vereyimmi

Oleeey haydi oyuna

spamın dibine girdin helal olsun

bunun için ayrı konu açıcam alternatif bir çözüm olur
(02-07-2013 07:47 PM)toxinn1 Yazılan: [ -> ]
(02-07-2013 03:39 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]

Oleeey haydi oyuna

spamın dibine girdin helal olsun

bunun için ayrı konu açıcam alternatif bir çözüm olur

Spam ne öğren, sonra yorumunu ve yorumumu gözden geçir.
hadi ordan bi şey olduğu yok sallama
Referans Adresler