Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Minecraft Tüm Oyuncular Burada,Hergün 150 Online
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
NOT: AĞIMIZ PREMİUM OLARAK TEKRAR AÇILMIŞTIR.

Selam arkadaşlar.Minecraft oyununu "hamachi programı" ile oynayabiliyoruz,bu güzel oyunu alttaki ağımızı ekleyerek oynayabilirsiniz.ağımızda hergün 150 online oyuncu var,ücretsiz hamachi'yi alttan indirin ve ağımızı ekleyin ve oyunu multiplayer oynayın,yüzlerce yeni Türk oyuncu ile tanışın.

Hamachi Türkçe Tıkla İndir (1mb.)

NASIL KATILACAĞIM?
hamachiyi kurduktan sonra açın ve üstteki "AĞ" yazan kısma tıklayarak "mevcut ağa katıl" bölümüne ağın ismini ve şifreyi yazarak katılın...alltaki resimleri inceleyin.

ağ: turnuva73
şifre: 123

[Resim: t73.png]

turnuva73 foto
[Resim: sblt.png]

İlginiz için şimdiden teşekkür ediyor,beğeni veya eleştirilerinizi bekliyoruz ..hepinize iyi oyunlar dileriz.
Bu kadar geniş kitlesi olduğunu bilmiyordum. Eğlenceli olabilir. Smile
biz 3 kişi giriyoruz lag giriyo adamlar 150 kişi giriyo :/
hemen giriyorum Big Grin ama şu tabelayla evi kendi üstüne yapıyorsun ve kimse bozamıyo ya işte onu yapamıyorum nasıl yapıcam bilgin varmı?
:artiznasıl acılı yo kayıt alını yo söleyin
Vanilla resmi serverları bile 100 kişilik açarken tereddüt ederken hamachiden 100 player? Ya en fazla 10 online oyunda vardır ya da 5dk'da bir crash verir, laglidir. Sanırım 64 gb raminiz var?
turnuva73 ağımız premium olarak tekrar açılmıştır,tüm minecraft severleri bekliyoruz...hergün 150 Online oyuncu mevcut.

ağ: turnuva73
şifre:123

turnuva73 foto

[Resim: sblt.png]
Referans Adresler