Merhaba arkadaşlar daha yeni bilgisiyarımı bugün aldım ve direk WR Kurayim dedim Kurdum Patch filan doldu Start verdim Karşıma hiçbirşey çıkmıyor yanıt filan yok yani niye böyle oluyor 2-3 kişi daha böyle şikayet aldığını yazmış bende yazayim dedim CAN'dan en kısa zamanda bir açıklama bekliyorum WİNDOWS 8 Kullanıyorum lütfen arkadaşlar bir çare bulalım şuna.
windows 8 de warrock açılmıyor diye biliyorm

Can'dan hiçbirsey bekleme adamın işi yok her kücük olayda sizinlemi eglencek? Böyle şeyleri Ticket atıpda sorabilirsin ayrıca önceden yanıt geldi bu soruya hackschield yüzünden olan bi sorun düzeltmeye çalışıyolarmış.
(02-03-2013 10:11 AM)vertualx Yazılan: [ -> ]Can'dan hiçbirsey bekleme adamın işi yok her kücük olayda sizinlemi eglencek? Böyle şeyleri Ticket atıpda sorabilirsin ayrıca önceden yanıt geldi bu soruya hackschield yüzünden olan bi sorun düzeltmeye çalışıyolarmış.
Windows 8 'de WR Açmaması benim sorunummu yoo WR'den kaynaklanıyor bu bir küçük sorun filan değil sorunların en büyüğüdür benim gibi kaç adam var biliyormusun oyuna giremeyin
(02-03-2013 12:51 PM)Bonomono Yazılan: [ -> ] (02-03-2013 10:11 AM)vertualx Yazılan: [ -> ]Can'dan hiçbirsey bekleme adamın işi yok her kücük olayda sizinlemi eglencek? Böyle şeyleri Ticket atıpda sorabilirsin ayrıca önceden yanıt geldi bu soruya hackschield yüzünden olan bi sorun düzeltmeye çalışıyolarmış.
Windows 8 'de WR Açmaması benim sorunummu yoo WR'den kaynaklanıyor bu bir küçük sorun filan değil sorunların en büyüğüdür benim gibi kaç adam var biliyormusun oyuna giremeyin
Bak canım benim, bu ne ? bir oyun.
Kaç kullanıcı var ? Ortalama binlerce.
Senin gibi kaç tane var ? Toplasan 500 etmez.
Binlerce insana hizmet ederken durduk yere 500 kişi için hiçbir oyun da sistemini yöntemini osunu busunu değiştirmez. Hadi iyi akşamlar.
(02-03-2013 07:31 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ] (02-03-2013 12:51 PM)Bonomono Yazılan: [ -> ] (02-03-2013 10:11 AM)vertualx Yazılan: [ -> ]Can'dan hiçbirsey bekleme adamın işi yok her kücük olayda sizinlemi eglencek? Böyle şeyleri Ticket atıpda sorabilirsin ayrıca önceden yanıt geldi bu soruya hackschield yüzünden olan bi sorun düzeltmeye çalışıyolarmış.
Bak canım benim, bu ne ? bir oyun.
Kaç kullanıcı var ? Ortalama binlerce.
Senin gibi kaç tane var ? Toplasan 500 etmez.
Binlerce insana hizmet ederken durduk yere 500 kişi için hiçbir oyun da sistemini yöntemini osunu busunu değiştirmez. Hadi iyi akşamlar.
Bu olay seninde başına gelseydi keşke tek taraflı düşünüyorsun..osunuda değiştirilir busunuda ne demek 500 kişi azmı kardeş yeni çıkan bilgisiyarların hepsi win 8 bunu yapmaları mecbur..sanada iyi akşamlar