khalide gören görmüştür 8 lik ve 16 lık odalarda erken doğduğum oluyor kesinlikle hiç bi program kullanmıyorum normal oyuna girip oynuyorum ovc diyenler çıkıyor ben ovc olup olmadığımı nasıl öğrenebilirim ?

Bilgisayarının işlemcisiyle oynamadığın sürece sıkıntı yok. Bence ovc yapmak suç değil WarRock un b.. yemesi kısacası.
(02-03-2013 01:02 AM)Tontonum Yazılan: [ -> ]pc i7 turbo boost var
erken doğman çok normal hocam işlemcini söyle pc den anlayan adam ovc olmadığını anlayacaktır zaten.
bu oyunu oynarken isterseniz makinanız pentium e5200 256mb ekran kartı 4gm ram olan pc olsun isterseniz i7 4.4ghz 16mb işlemci 8gb ram 2gb ekran kartı olsun 2sindede aynı performansı alırsınız fark etmez çünkü oyunun zaten istediği en yüksek performans şuan teknolojiden 5yıl geride ama oyunda ekstra hızlı oyuncular bunu benim bilgisayarım hızlı diyerek kimseyi kandırmasınlar
Murat alakası var inan bana

bi açıklarsanız o zaman tamamen böyle sabit konuda anlatırsanız millet artık oyunda her gelene bi çamur atmaktan vazgeçer belki
(02-03-2013 09:19 AM)jrees Yazılan: [ -> ]bu oyunu oynarken isterseniz makinanız pentium e5200 256mb ekran kartı 4gm ram olan pc olsun isterseniz i7 4.4ghz 16mb işlemci 8gb ram 2gb ekran kartı olsun 2sindede aynı performansı alırsınız fark etmez çünkü oyunun zaten istediği en yüksek performans şuan teknolojiden 5yıl geride ama oyunda ekstra hızlı oyuncular bunu benim bilgisayarım hızlı diyerek kimseyi kandırmasınlar
Oyun motoru dandik. Kıytırık desem yeri. Bilgisayarın işlemcisinin "clock speed" denilen değeri arttıkça koşma hızı, ateş hızı, şarjör değiştirme hızı vs. artıyor.
şimdi ben pcimde butür bi olay yapmadım ama parametreleriyle oynayarak hızlandıra biliyorum tamamen komutla ama dediğiniz hızlandırma çok fazla olursa bu zaten oyuna direk müdahale olurki böyle birşeyin imkanı yok belki anlaşılması imkansız derecede çok az bi artış sağlar eğer adam gereğinden fazla hızlıysa dediğim gibi hacktir hiledir ocle turboyla alakası olmaz. Çok taktım bu konuya video çekcem

kardeş çok taktıysan oyundaki nickim tontonum bana oyundan ulaş tw li oyuna girim izle bak erken doğuyorum .