Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ehrim3n|t3ktabanc4 vs karma Video
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Dünkü 2 vs den sonra çok hakarete uğradım ana baba küfür yedim ağzımı açmadım şimdi ağzımı açıyorum dün işim vardı videoyu koyamadım şimdi koyuyorum ve söyleyecek 2 çift lafım var Bana hack diyen arkadaşlar gerçek hayatta hiç bir başarı sahibi olamamıs hep ezilmiş kişilikler oyunda gelip kendini tatmin etmeye calısan karaktersizlerden ibarettir. Ss yede inanmadılar küfür ettiler video aldık onada inanmadılar ana baba sövdüler Şimdi o karaktersiz kişiliksiz arkadaşlara video yu koyuyorum bakalım hackmıyım değilmiyim

ha şimdi yine dersiniz wall ı kapamıs çekmiş video yu ama yine hack dediğiniz ve burayı videoya al dediğiniz yerleri aldım videoya

Simdi yine diceksiniz oyunda böyle oynamıyordun video cekmeye başlayınca pc kastı onun için pek oynayamadım ama söylediğim gibi dediğiniz yerleri videoya aldım Smile

http://www.youtube.com/watch?v=ieBn18i4WiE
Senin veya sizin ne olduğunuzu herkes biliyor, sen veya siz rahat olun. Smile
Tebrikler...
tebrikler konuyu uzatırsanız gereği yapılcaktır birbirinizi kanıtsız suçlıcağınız platform değil bura yanlış yerdesiniz
(03-11-2010 06:28 PM)Soner Ağdaş Yazılan: [ -> ]tebrikler konuyu uzatırsanız gereği yapılcaktır birbirinizi kanıtsız suçlıcağınız platform değil bura yanlış yerdesiniz

Bişeymi oldu ben yokken birileri bişimi yazdı anlamadım yoksa banamı diyorsun ?
(03-11-2010 07:04 PM)TekTabanc44 Yazılan: [ -> ]
(03-11-2010 06:28 PM)Soner Ağdaş Yazılan: [ -> ]tebrikler konuyu uzatırsanız gereği yapılcaktır birbirinizi kanıtsız suçlıcağınız platform değil bura yanlış yerdesiniz

Hiç birşey olmadı, Soner Ağdaş sana diyor galiba. Smile
(03-11-2010 07:42 PM)Xosé Estornell Yazılan: [ -> ]

Niye ben ne yapmışım yediğim onca küfürden iftiradan sonra Bunu yapmaya hakkım yokmu
(03-11-2010 07:44 PM)TekTabanc44 Yazılan: [ -> ]
(03-11-2010 07:42 PM)Xosé Estornell Yazılan: [ -> ]

Niye ben ne yapmışım yediğim onca küfürden iftiradan sonra Bunu yapmaya hakkım yokmu

var tabide soner ağdaş istemiyor heralde Big Grin
Referans Adresler