Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyun önerisi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar merhaba warrock dışında önereceğiniz onlıne oyun varmı.Point Blank , Wolfteam , İkariam oynadım daha başka sağlam bi oyun varmı.Online olmayan bilgisayar oyunuda söyleyebilirsiniz.
LoL şu an çok moda , bi bak istersen.
Warface cok yakında cıkıcak Smile
warface internet sitesine felan girdim güzel bişeye benziyo biraz bilgi verirmisin öncelikle onlinemı olacak
Online değil ama Mafia2 yükledim en son gerçekten güzel oyun.Bir de arkadaşlarım Dota idi sanırsam ismi o oyunu oynuyorlar.Güzel oyun heralde.Bakabilirsin
(02-01-2013 06:44 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]Online değil ama Mafia2 yükledim en son gerçekten güzel oyun.Bir de arkadaşlarım Dota idi sanırsam ismi o oyunu oynuyorlar.Güzel oyun heralde.Bakabilirsin

Warface online ne diyosun
(02-01-2013 06:58 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]
(02-01-2013 06:44 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]Online değil ama Mafia2 yükledim en son gerçekten güzel oyun.Bir de arkadaşlarım Dota idi sanırsam ismi o oyunu oynuyorlar.Güzel oyun heralde.Bakabilirsin

Warface online ne diyosun

Arkadaşım adam zaten Mafia 2'ye online değil diyor. Wink

He bu arada M.A.R.S online güzele benziyordu boş zamanlarımda oynuyordum sarıyordu oyun. Smile
warfaceyi merak etdim ancak bilgisayar oyunlarını çok oynadım bitirmeğim oyun kalmadı mafia2 yide çoktan bitirdim Smile online bi oyun istiyorum dediklerinize bakıcam
c9 contınent of the seal görüntü kalitesi ve detayları harika yada zaman geçirmek için cabal eg arena (pvp)dir 1000res atma açık Smile
WarFace görsellik çok iyi, şuan için kapalıbeta oynayabilirsin. Oyunun videolarına bakarsan karar vermene yardımcı olacaktır.
Referans Adresler