Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: jarhs1 Vs asdkjy
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
ve mükemmel skor ezik herif fena yenildi bnaBig Grin

SametKARA

Resmen Swap'ı Andırıyor Bu Smile Vs Yapmış Olsan Bu Adamın Seni En Az 10 Kere Vurması Gerekirdi.
!
Kural 3-) Forum içinde saygısızlık, terbiyesizlik, tamamen yasaktır

Warrocktr.
(03-11-2010 05:10 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Resmen Swap'ı Andırıyor Bu Smile Vs Yapmış Olsan Bu Adamın Seni En Az 10 Kere Vurması Gerekirdi.
Doğru söylüyorsun abi bencede öyle Ss.gif Kafamda soru işaretleri var tereddütte kaldım biraz Ss.gif Karşıdaki adam 4 level en azından birşeyleri kapmıştır yani seni vurabilirdi siye düşünüyorum açıklarmısın bu durumu ?
(03-11-2010 05:12 PM)atakandemirci Yazılan: [ -> ]kardeşim ne swapı herif bk gbi oynuo
Hop Hop Hop laflarına dikkat et burası dingonun ah**** değil
(03-11-2010 05:10 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Resmen Swap'ı Andırıyor Bu Smile Vs Yapmış Olsan Bu Adamın Seni En Az 10 Kere Vurması Gerekirdi.

Samet Abi Katılıyorum Smile
Ne güzel swap yapmıssın sen bide utanmadan ss koyuyor Smile
Gereken yapıldı.
swap yapıp resimleri koymuş gibi Big Grin
yha herif 4 lwl dha yeni başladım dedi bnde gel ws atak ddm tmm ddi bnde hadi ddm ravelloyu açtım herif doğar doğmaz wurdum o yüzden beni 1 kere wurabildi o da jarjor deiştiriodmBig Grin

SametKARA

Bende Onu Diyecektim Şimdi Otomatik mi Doluyor Senin Cephanelik Anlamadımki Ss.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler