Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Telefondan Wi-fi Bağlantısı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Samsung Galaxy Mini S5570 marka telefonum var. 2 Gün öncesine kadar çok iyi bir şekilde evdeki modeme bağlanıp, internete girebiliyordum. Bugün denediğimde ise ağ görünüyor, bağlanıyorum fakat internete giremiyorum. Yani "Bağlandı" yazısı geliyor, google vs. siteleri açmıyor. Sorun nerede olabilir ?

BİLGİLENDİRME : Sorun çözülmüştür.
1- Modemi ve Cihazını resetlemekle başlayabilirsiniz... Modeme yeni bir şifre ve yeni bir bağlantı Wink
2- Cihazının internet ayarlarını kontrol edebilirsiniz..
3- Bazı cihazlarda, Örn; 3'ten fazla Exp. sayfası açamazsınız, mevcutta açık olanları kapatıp yeniden deneyiniz...

Bunlar öncelikli ihtimaller deneme yanılma yöntemi ile, Sonucu bizlere bildiriniz..
(02-01-2013 02:02 PM)Shertouch Yazılan: [ -> ]1- Modemi ve Cihazını resetlemekle başlayabilirsiniz... Modeme yeni bir şifre ve yeni bir bağlantı Wink
2- Cihazının internet ayarlarını kontrol edebilirsiniz..
3- Bazı cihazlarda, Örn; 3'ten fazla Exp. sayfası açamazsınız, mevcutta açık olanları kapatıp yeniden deneyiniz...

Bunlar öncelikli ihtimaller deneme yanılma yöntemi ile, Sonucu bizlere bildiriniz..

Sorunumu dün hallettim. İlgin için teşekkürler. Bir program yüklemiştim, modemin diğer cihazlarla erişimini engelliyormuş. Sildim ve sorun kalmadı. Smile
Tamamdır Wink Sonunuzu çözmenize sevindim.
Referans Adresler