Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: F1 2012 Online sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Oyuna girerken lobiden yarışın adı geliyor sonra resim gösteriyor hani pistten kareler sonra yazısız mavi tablo ve kopuyorum odadan sadece sonradan girip izleyici olabiliyorum (Oyun orijinal değil)
Arkadaşlar son çarem olarak buraya yazıyorum bakıp zamanınızı ayırdığınız için teşekkürler.
Sende yazmışsın oyun orjinal değilse online oynanmıyor. O yüzden hata alıyorsundur.
Yıllardır öğrenemediniz şunu. Orijinal olmayan oyunlar on-line oynanmaz. Oynanıyor olsa zaten millet neden orijinal alsın arkadaş ?
Verdiğiniz olağan üstü akıl için teşekkür ederim Big Grin siz hala yok orijinal değil oynayamazsında kalın, sorunu da çözdüm takır takır online oynuyorum.tunngle diye bir şey duymadınız sanırım Big Grin
(02-01-2013 04:11 PM)F.Dana Yazılan: [ -> ]Verdiğiniz olağan üstü akıl için teşekkür ederim Big Grin siz hala yok orijinal değil oynayamazsında kalın, sorunu da çözdüm takır takır online oynuyorum.tunngle diye bir şey duymadınız sanırım Big Grin

Yazık la. Tunngledan oynayınca minecraft bile oynanıyor. BF3 indir tunngledan online oyna hadi. Küçük basit oyunlar tunngledan online oynanır. Ama "LAN" oyunu olarak. Orijinal alıp online oynayan adamlarla aynı oyunu oynayamazsın. Fonksiyonları değişik olur. COD 4ü LAN oynadığında overkill perkinin olmaması gibi vs. vs.
günde kenara 10 lira atsanız, ay sonunda 3 tane oyun alabilecek kadar paranız oluyor. günde 10 lira kenara atamıyor musunuz? nedir bu korsan aşkı. müthiş oyunların campaign'ini oynayıp, online'ından uzak kalıyorsunuz. üstelik çok az Türk oluyor. ayıp size.
İlk önce performans sorunu çekmiyorum. her gün kenara 10 tl koyamıyorum abi keşke olsa öyle bir şey ilerde maddi durumum iyi olursa has oyun alacağım beyfendi
(02-01-2013 06:36 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]günde kenara 10 lira atsanız, ay sonunda 3 tane oyun alabilecek kadar paranız oluyor. günde 10 lira kenara atamıyor musunuz? nedir bu korsan aşkı. müthiş oyunların campaign'ini oynayıp, online'ından uzak kalıyorsunuz. üstelik çok az Türk oluyor. ayıp size.

günde 10 lirayla ayda 300 lira eder. 300 liraya 5-6 tane "yeni" oyun çok rahat alınır. Kutulu değil online key olur ama alınır yani.
Referans Adresler