BEYLER 2 HAFTA ÇARIMA GİRMEDİM SONRADAN GİREYİM DEDİM HESABINIZ ASKIDA DİYOR. BUGÜNKÜ PATCH DEN SONRA DA DÜZELMEDİ. WR STATS DAN DA BAKTIĞIMDA AKTİF TİCKET ATTIM BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSA SEVİRİM. NİCK xgenelkurmay
Hesabının askıya alınması patchden sonra neden düzelsinki? Bug degil bu illaki bişey yapmışsındır(küfür , glitch vb).....Ayrıca wr statsda yazan hersey dogru degil last banndaki adamlarda aktiv ona bakarsan.
SÜRELİ VEYA SÜRESİZ OLARAK ASKIYA ALINMIŞ OLABİLİR TİCKET ATIN DEDİLER. TİCKET A CEVAP GELİNCE BURDA PAYLAŞIRIM. YANİ NASI AÇABİLİRİM BUNU 3 RET. VARDI DERDİM O
kendinde yazmışsın süreli ve süresiz var.Ticket attıysan zaten neden ve ne kadar süreli oldugunu söyler onlar.
ORTALAMA NE KADAR SÜRER TİCKETE CEVAP. TEŞEKKÜRLER

(01-30-2013 09:34 PM)xgenelkurmay Yazılan: [ -> ]BEYLER 2 HAFTA ÇARIMA GİRMEDİM SONRADAN GİREYİM DEDİM HESABINIZ ASKIDA DİYOR. BUGÜNKÜ PATCH DEN SONRA DA DÜZELMEDİ. WR STATS DAN DA BAKTIĞIMDA AKTİF TİCKET ATTIM BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSA SEVİRİM. NİCK xgenelkurmay
Ve de yorumu butun
buyuk yazmak yasak.
(01-30-2013 10:05 PM)xgenelkurmay Yazılan: [ -> ]ORTALAMA NE KADAR SÜRER TİCKETE CEVAP. TEŞEKKÜRLER 
Değişir eğer dogru bölüme gönderdiysen en fazla 3 gün sürer.
(01-30-2013 10:06 PM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ] (01-30-2013 09:34 PM)xgenelkurmay Yazılan: [ -> ]BEYLER 2 HAFTA ÇARIMA GİRMEDİM SONRADAN GİREYİM DEDİM HESABINIZ ASKIDA DİYOR. BUGÜNKÜ PATCH DEN SONRA DA DÜZELMEDİ. WR STATS DAN DA BAKTIĞIMDA AKTİF TİCKET ATTIM BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSA SEVİRİM. NİCK xgenelkurmay
Ve de yorumu butun buyuk yazmak yasak.
Bilgim yoktu kusura bakmayın
Arkadaşlar Yanlız bu sorun gün geçtikce artıyor bir kaç arkadaşa daha oldu böyle.
(01-30-2013 10:20 PM)Onurcan G. Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar Yanlız bu sorun gün geçtikce artıyor bir kaç arkadaşa daha oldu böyle.
Oyunun sonu yaklaşıyor ve siz inatla sürdürüyorsunuz. Gamersfirst iyiydi. Adamlar paralarını aldılar gittiler. Nexonada yeterince verdiniz ne uğraşacaklar adamlar. Siz daha yükleyin paraları.