Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Tablet nasıl?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler iyi akşamlar.

Ben idare edecek ucuz bir tablet bakiyorum. 1 tane mağaza da buldum, kullandım gayet hızlı ve kullanışlıydı. Siz değerli arkadaşlarımdan da eğer kullanan varsa marka,tablet hakkında görüşlerinizi bekliyorum. İyi forumlar.
yeni.nt.com.tr/piranha-business-tab-7-inch-tablet-pc.html
Hocam ipad harici bir tablet alma tatmin olamazsın.
Bak bende var ama sadece oyun oynuyorum Ainol Elf II almıştım çin malı falan ama rami falan iyiydi.Ekranı büyük al derim yoksa şu şartlarda güzel tablet.Ama garantili al derim victory.gif
M.K ve Akif önerileriniz için teşekkür ederim. İpad, GalaxyTab al diyen çıkacak mutlaka editliycektim, önce davrandın. Smile İpad ve SamsungGalaxyTab ların en iyisi olduğunu elbette biliyorum. Benim amacim KIT sermaye ile iyi birşey satın almak.

Ekranın büyük olmasına gerek duymadım nedense kardeşim, çünki büyük ekran kullanmak istesem Hdmi ile Tvye bağlayabilirim. Smile Garanti konusunda haklısın, arkadaş bu malların kabloları için kullanılan lehimlerin adi olduğunu söyledi. Uzun dönemde bu sıkıntı yaratabilir diye düşünüyorum bende.

Edit: Oyun için değil. Sosyal ağlar, haber siteleri, film, youtube, forumlar icin kullanıcam.
O zaman işini görür çok rahatlıkla.Hadi hayırlı olsun totos.gif
A-101 den bu tableti aldım 2 hafta önce gayet güzel sakın küçügünü alma cep telefonu gibi birşey çok küçük geliyo

almanı tavsiye ederim 2 yıl garantili.

http://www.aktuelurunler.com/2012/12/a10...aralk.html
Allah razı olsun ReisSmile
Linkteki tablet Gayet güzel fiyatı arttıkça herşey güzeldir zaten abiSmile

Edi: Bu arada Honda kardeşim önerdiğin tabletin yorumlarını okudum, reset atmış bir daha açılmamış ve yazilim hatası varmış usb modem desteklemiyormuş gibi olumsuz yorumlar yazılmış.
(01-30-2013 07:32 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Hocam ipad harici bir tablet alma tatmin olamazsın.

Herkes okadar zengin değil üstelik 300 liraya gayet başarılı iş görebilecek tabletler var m045.gif
Referans Adresler