01-28-2013, 12:03 PM
(01-28-2013 08:33 AM)Akif Reyizz Yazılan: [ -> ](01-28-2013 02:34 AM)h4lukg Yazılan: [ -> ](01-28-2013 02:25 AM)arrivederci Yazılan: [ -> ](01-28-2013 02:12 AM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Drogba fenere gelseydi biz 28lik sneijder getirdik siz 35lik drogbayı getiriyorsunuz derlerdi
2 side galatasaray'a geldiğine göre mayısta seçin begenin alın.
sneijder toplam maliyet 30 milyon euro drogba en az 6 milyon euro bonusları katınca 8-10 olur. Bir zamanlar beşiktaşta yaptı böyle sansasyonel transferler şimdi nerdeler?
Ha siz drogbayla sneijderle falan lig şampiyonluğu hedefliyorsanız zaten hiç maliyeti tartışmaya bile gerek yok zaten 5-6 yıl üst üste şampiyon olup bu ikisinin maliyetini karşılarsınız artık
Ayrıca gidip 35 yaşındaki topcuya yıllık 4 milyon euro vereceğime 22 yaşındaki bir futbolcuya 2 yılda 4 milyon veririm en azından bir umut 2-3 yıl sonra aldığım fiyatın üstüne satarım
Yav Haluk şu an bazı fenerlilerin yaptıkları,çok garip.Zenginin malı züğürdün çenesini yorar dicem ama sizin paranız bizden çok diye biliyorum.Ve sizin o guizanız bizm sneijderimizden pahalı.Mehmet Topuza 8 milyon euro veren sizsiniz. Genç oyuncu işini bırak , gördük fenere gelen gençlerin sonunu İlhan Parlak gibi bi oyuncu fenere gelince yedek kaldı,bence çok kaliteli bi forvetti.
Zaten bende demiyorum ki fener hep doğru transfer yaptı eğer belhanda gelirse çok doğru olur diyorum gidip 35lik topculara elden ayaktan düşmüş topculara milyon eurolar verileceğine git genç al en azından elinde kalmaz