arkadaşlar bu oyunu alacağım ama hiç bilgim yok o yüzden konu açtım.Ben internetten bi paket satın alacağım 3 paket bir arada diyor 70 tl diyor içindekileri aşağıya yazacağım bi açıklarsanız sevinirim.
Battlefield 3 Limited Edition, BF3 Back to Karkand, BF3 Close Quarters, BF3 Premium, BF3 Armored , BF3 Aftermath
Öyle yapmana gerek yok. Biraz fantastik olmuş o paket. Düz Premium Edition al. Premium edition aldığında. Martta gelecek olan Endgame'e "Premiumsuz olup da, o dlc yi ayrıca satın alıp oynayacak olan adamlardan" 2 hafta önce erişimin var. Ayrıca assignment vs. vs. bir yığın extra özellik.
Edit : Ayrıca içinde premium olan bir pakete neden ayrıca dlc leri tek tek koymuşlar ? Hepsi ayrı ayrı key mi

?
(01-26-2013 01:03 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Öyle yapmana gerek yok. Biraz fantastik olmuş o paket. Düz Premium Edition al. Premium edition aldığında. Martta gelecek olan Endgame'e "Premiumsuz olup da, o dlc yi ayrıca satın alıp oynayacak olan adamlardan" 2 hafta önce erişimin var. Ayrıca assignment vs. vs. bir yığın extra özellik.
Edit : Ayrıca içinde premium olan bir pakete neden ayrıca dlc leri tek tek koymuşlar ? Hepsi ayrı ayrı key mi
?
dostum kısaca premium edition almı diyorsun

70 liraya hem premium hem bf3 limited edition kim satar? Bir yanlışlık vardır onda. Sadece premium 70 lira zaten
Premium dalgasını al. Daha ucuza geliyor. Her paketi tek tek almaya kalktığında daha pahalı oluyor.
premium edition aldım ama bu indirme hızı beni deli ediyor kaç saattir ancar %8 indirdi

(01-26-2013 09:16 PM)Akif Reyizz Yazılan: [ -> ]paran mı var derdin var 
o senin için geçerli birader