Dün incisözlük ailesi sayesinde iddaadan 1000 tl kazandım adamın biri skor ve 2/1 basket maçı verdi bende gittim 5 tl bastım 1000 liramı aldım,dershaneden arkadaşlar 2 bastı çıldırıyorlar.Neyse konuma döneyim
Benimde birikmiş 300-400 bişeyler vardı babamda sağolsun takdir aldık diye üstünü tamamlıyacak, telefon önerisi olan, iPhone kullanan var bildiğim kadarıyla ne önerirsiniz artıları,eksileri nelerdir.
Not:İsteyene özelden link veririm facebooktaki sayfası için ama adam işi paraya döktü hesap numarama para yatırana maç veririm diyor.
iphone 4s al derim ben çünkü biri android biri ios işletim sistemine sahip android her telefon için üretiliyor ios sadece iphone için yani daha stabil ve işletim sistemi görüntüsü ios un kat kat güzel ki iphone daha kaliteli ekran dokunmatiği tartışmasız n1
S3 alınır mı loo Akif s3 ün arka kapağı karton gibiymiş ve telefon bir zaman sonra donmalar yaşanıyormuş sakın sakın alma ıPhone varken onlara para verme bence benim abimde ıPhone 4 var memnun 1 yıldır kullanıyor hiç bir sıkıntı yaşamadı.
Iphone 4 öneririm. Yada en azından s3 alma başka bir samsung al.
akif s3 kullandım sonra gaza geldim onu satıp iphone5 aldım.ama şuan pişmanım keşke s3 devam etseydim diyorum benim tavsiyem s3 al kardeşim pişman olmazsın
Sakın ha Iphone dan şaşma... S3 berbat bi telefon... Iphone 5 de kötü bence şekil itibariyle... 4s den şaşma derim... 4s kullanıyorum çok memnunum...
Saolun beyler yorumlar için
Iphone un ekranı dokunmatik açısından çok hassas. Ekrana abanman gerekmiyor. Bu da ekranın ömrünü uzatıyor

(01-25-2013 06:52 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Iphone un ekranı dokunmatik açısından çok hassas. Ekrana abanman gerekmiyor. Bu da ekranın ömrünü uzatıyor 
iphone'nin tüm serileri bi araya gelse bi s3 etmez ama tek bi açıdan iphone s3'ü geçer o da dayanıklılık olarak yoksa s3 daha iyi