Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Assassin's Creed Gold [Destek-Acil]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba arkadaşlar,

İçinde Assassin's Creed 1,2,Brotherhood ve Revelations bulunduran A.C. Gold Edition aldım.Yalnız kurulumda şöyle bir hata var :

Por Favor,inserte el Disco #16 y haga clic en Aceptar.

Si los archivos pueden ser hallados en una carpeta diferente a la indicada abajo,introduzca la ruta correcta o haga clic en Examinar.

Özet olarak kurulumun 4'te 1'indeyken Disc 16 bulunamadı diyor.Anormal olan dosyalar tam.Yerini belirtin diyor ama hiçbir yerde yok.

Lütfen yardım edin.1 ve Revelations'u bitirmem gerekli Smile
Sen google amcayı tanımıyosun galiba?
2 saat bekledim setup açık şekilde ve böyle saçma bir cevap aldım.Google'de bulabilsem foruma danışırmıyım ? Lütfen biri adam gibi cevap verebilirmi.
arastırmayı bilmiyorsun o zaman.
Araştırmayı geç, bu soruyu warrock forumunda açıyorsun. Tamam forumun yarısı bıraktı diğer oyunlarla ilgileniyor vs. vs. de, ac gold edition alan var mı da forumda, yardım etsinler ?
İngilizce olsa neyse ispanyolca bu kaç kişi ispanyolcayı çevirebilirki burdan oyunun kurulum dosyalarında hata olmalı senin çevirdiğine göre genede google
Por Favor,inserte el Disco #16 y haga clic en Aceptar.
Lutfen 16.cd yi yerlestirin ve tamam a tiklayin.

Si los archivos pueden ser hallados en una carpeta diferente a la indicada abajo,introduzca la ruta correcta o haga clic en Examinar.
Eger farkli bi dosyaya çikarttiysaniz Examinara yani arastir tusuna tiklayin ve dosyayi çikarttiginiz konumu bulup devam edin yuklemey diyor.
Referans Adresler