Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kick Özelliği Kalksın
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Yeter artık ama ha.
Oyunu güzelce , normal şekilde oynuyoruz ; adamlar kafasına göre kick diye atıyor.

Yok Hack , yok ezik..

Şu Vote/Kick özelliği markette özel satılan bir eşya ile olsun artık. Kafalarına göre kick yiyoruz Angry
Sonrada hack atılmıyo diye ağlarsınız
(01-25-2013 01:36 PM)TechTrax~Can Yazılan: [ -> ]Sonrada hack atılmıyo diye ağlarsınız

Durmadan atılmaktan iyidir. m045.gif
Az önce World serverinde 7-0 giderken atıldım.Artık çok sık karşılaştığımız bir olay.chair.gif
(01-25-2013 02:00 PM)Berkay Vural Yazılan: [ -> ]Az önce World serverinde 7-0 giderken atıldım.Artık çok sık karşılaştığımız bir olay.chair.gif

Oyun yetkililerinin ilgilenmesi gerek Angry
Kalkmamalı arkadaş.Premiumu olmayanlar atamıyordu.Hackler bunu fırsat bilip rahatça oynuyordu.Sen bir odadan atıldın diye de kaldırmazlar
Cok sacma olur sen hangi oyunda kick özelliginin para ile oldugunu gördün? Ayrıca bu dedigin olay ben oyuna 4 sene önce basladıgımdada oluyordu bu sadece insanlara baglı afedersin serefsizin tekiyse atıyor seni sinir etmek için yada FFAda ölmeyi yediremiyor yine atıyor.
Odadan atma özelliği hackerlar, yüksek pingli oyuncular, spam yapanlar vs. için konulmuştur. Bir de o kalkarsa zaten oynanmaz derecede olan oyun çekilmez seviyeye gelir Smile

Sana önereceğim, bir arkadaş edin oyunda, onunla aynı odada oyna, o zaman kolay kolay atılmazsın.
(01-25-2013 02:45 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Cok sacma olur sen hangi oyunda kick özelliginin para ile oldugunu gördün?

Wolfteamde öyle.
(01-25-2013 03:03 PM)Ruvale Yazılan: [ -> ]Odadan atma özelliği hackerlar, yüksek pingli oyuncular, spam yapanlar vs. için konulmuştur. Bir de o kalkarsa zaten oynanmaz derecede olan oyun çekilmez seviyeye gelir Smile

Sana önereceğim, bir arkadaş edin oyunda, onunla aynı odada oyna, o zaman kolay kolay atılmazsın.

Peki. beyfendi
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler