Arkadaşlar çoğumuz biliyoruzki nexondan önceki şirkette yani gamefirstte 3 çeşit premium vardı bornz,gümüş,altın ve bunların alım günleri vardı. ama nexona geçince bronz ve gümüş gelmedi altının ise 30 günden düşük alımı yk bu diğer premiumlar ilerde gelirmi bilen varmı yksa hep böyle tek tipmi devam edecek ??

(01-23-2013 03:55 PM)qartet51 Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar çoğumuz biliyoruzki nexondan önceki şirkette yani gamefirstte 3 çeşit premium vardı bornz,gümüş,altın ve bunların alım günleri vardı. ama nexona geçince bronz ve gümüş gelmedi altının ise 30 günden düşük alımı yk bu diğer premiumlar ilerde gelirmi bilen varmı yksa hep böyle tek tipmi devam edecek ??
Bence sistemin iyice oturmasını beklemek gerekiyor ama bana sorucak olursan gelir gelmeli de ki gelecektir

inşallah gelir ben 30 gün oturamıyorum pc ye 7 gün felan işim olmazsa pre alcam 30 günden aşağı alamıyom

bana kalırsa gelicek çünkü gamefirst'e geçiş garanti olucak gibi gamefirst'te garanti çoğu item ( ret. famas, golt itemler, premium (bronz, silver ) gelir benim düşünceme göre eğer geçiş olmazsa yada bir önlem alınmazsa nexon kendini diğer firmalara ezdiricek gibi gözüküyor.
Bronz zaten gamersfirsttede kaldırılmıştı yani gelmicek ama ilerki zamanlarda gümüş tekrar gelicek.
gamerfirste geçiş garanti derken ?