Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Oyuna giriyoruz bi hata veriyor oyun atıyor sadece bende değil tüm arkadaşlarımda aynı durum var.Oyuna giriyoruz ateş felan etmiyor hemen atıyor.
Nexon akıyooooooooooooor beyfendi
nexon un saçmalığından biri ne olacak m045.gif
aynı sorun bendede var odaya giriş yapıyorum karakter seçemeden kapanıyor
(01-23-2013 12:17 PM)Yusuf B. Yazılan: [ -> ]Oyuna giriyoruz bi hata veriyor oyun atıyor sadece bende değil tüm arkadaşlarımda aynı durum var.Oyuna giriyoruz ateş felan etmiyor hemen atıyor.

Bu konu hakkında açıklama yapıldı oyunda sorunun olduğunun farkına varmışlar bunun nerden kaynaklandığına bakıyorlarmış .Sakin olmamızı istiyorlarmış Smile
(01-23-2013 12:36 PM)tospii1 Yazılan: [ -> ]
(01-23-2013 12:17 PM)Yusuf B. Yazılan: [ -> ]Oyuna giriyoruz bi hata veriyor oyun atıyor sadece bende değil tüm arkadaşlarımda aynı durum var.Oyuna giriyoruz ateş felan etmiyor hemen atıyor.

Bu konu hakkında açıklama yapıldı oyunda sorunun olduğunun farkına varmışlar bunun nerden kaynaklandığına bakıyorlarmış .Sakin olmamızı istiyorlarmış Smile

bla bla bla hep bahane hep bahane boş iş m045.gif
(01-23-2013 12:39 PM)JeWeL Yazılan: [ -> ]
(01-23-2013 12:36 PM)tospii1 Yazılan: [ -> ]

bla bla bla hep bahane hep bahane boş iş m045.gif

4 kere atıldım sabır edilcek gibi değil Angry
odaya girerken karakter yeri gelmeden beni de atıyor oyun
oyunu ingilizce yapın öyle girin Smile
düzelmedi hala
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler