Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeni Laptop
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar,

Acil kısa kesmeliyim.Yeni laptop alacağım.Bana Teknosa'da bulunan ve tam oyun oynamalık bir laptop gerekli.

Ekran kartı ve ram'ı yüksek olmalı.Ekran kartı 2gb+ ram 3gb+ gerekli.Acil önerilerinizi bekliyorum.Yani BattleField 3 High'da kasmamalı Very High gibi durumlarda çok az kasmalı Big Grin Direk link atarsanız sevinirim.

Teşekkürler.
hani kasmıyodu Big Grin
oyun oynamak istiyorsun bunun için konsol en iyisi tak çalıştır şimdi diceksin yeni nesiller çıkacak tanıtılırsa bir ihtimal e3 te tanıtıtılır ondan 1 yıl sonra çıkar oda eğer tanıtılırsa kesin bir şey yok ver 700 lira al konsolu god of war ascension da çıkıyor
Bütçe ?
Butce : max 2000-2250
samsung np550p5c-s04tr bu benim laptop vatanda 2000 e almiştim taksitle bi bakmani öneririm kisaca yazayim yinede ben :

i7 2.4 ghz turbo ile 3.4 ghz ram 8 gb 1600 mhz ekran krtı nvidia gt 650 m 2gb paylaşımsız gerçekten güzel bi makina bakmanı tavsiye ederim birçok özelliğide var kolay gelsin.
Dostum benimde ram 3gb ekran karti 2 gb oyun icin ekran kartinin yuksek olmasi gerekmezmi ?
Ekran kartında sadece gb'ta bakmamalısın çekirdek hızı ve bellek yolu daha önemlidir.

Örn: 2 GB 128 Bit < 1 GB 256 Bit

Bellek yolu çok önemlidir.
(01-22-2013 05:37 PM)Lowest Yazılan: [ -> ]Dostum benimde ram 3gb ekran karti 2 gb oyun icin ekran kartinin yuksek olmasi gerekmezmi ?

3 Gb ram olsun istiyorsun Battlefield 3 ü 3 Gb ram ile oynamak istiyorsun High te birde Smile En az 4 Gb ram olsun artık 4 Gb ramler bile yetersiz.
Kimse birşeyden anlamıyormu.3 GB RAM VE 2 GB EKRAN KARTI OLAN LAPTOP KULLANIYORUM ŞUAN.Bana 3GB'den yüksek,Ve 2Gb yada üstü ekran kartı olan bilgisayar lazım.Bellek yolumudur nedir oda iyi olmalı.Ben sadece sizden öneri bekliyorum.Bütçe sormayın bütçe sınırsız 12 ay x 300 tl bile olabilir yeterki bilgisayar söyleyin.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler