Merhaba arkadaşlar,
Sınavlar bir süreliğine bittiğine ve 15 tatil geldiğine göre,bazı oyunlardan kendi yorumlarımla ve oynayışımla video çekmek istiyorum.
Sizden program adı istiyorum.2 tane biliyorum şuan.
Fraps : Oyundan gelen sesleri kaydediyor.Bana hem oyundan gelen sesleri hemde kendi sesimi kaydedicek program lazım.
HyperCam : Yalnızca kendi sesimi çekiyor.Ama hem görüntü kalitesi berbat hemde üstte HyperCam yazıyor.Bana hem oyundan gelen sesleri hemde kendi sesimi kaydedicek program lazım.
CamStudio : Oyundan gelen sesleri kaydediyor.Bana hem oyundan gelen sesleri hemde kendi sesimi kaydedicek program lazım.
Önerileri bekliyorum

Ötekileri bilmem ama Fraps senin sesinide kaydediyor , ayarlarına bak orda olması lazım.Yada şöyle yap ilk önce gameplay videonu cek sonra sesi kaydet daha iyi olur ilk defa yapıyorsan konuşmaktan oyuna konsantre olamassın.
Camtasia, xfire bunlarda işine yarar. Camtasia önerimdir, çok iyi program

Fraps senin sesini de kaydeder ayarlarsan.
(01-20-2013 02:09 PM)Lowest Yazılan: [ -> ]Merhaba arkadaşlar,
Sınavlar bir süreliğine bittiğine ve 15 tatil geldiğine göre,bazı oyunlardan kendi yorumlarımla ve oynayışımla video çekmek istiyorum.
Sizden program adı istiyorum.2 tane biliyorum şuan.
Fraps : Oyundan gelen sesleri kaydediyor.Bana hem oyundan gelen sesleri hemde kendi sesimi kaydedicek program lazım.
HyperCam : Yalnızca kendi sesimi çekiyor.Ama hem görüntü kalitesi berbat hemde üstte HyperCam yazıyor.Bana hem oyundan gelen sesleri hemde kendi sesimi kaydedicek program lazım.
CamStudio : Oyundan gelen sesleri kaydediyor.Bana hem oyundan gelen sesleri hemde kendi sesimi kaydedicek program lazım.
Önerileri bekliyorum 
Camtasia kullandım bence güzel üstelik kendi sesinide kaydedebiliyorsun ve kayda başlarken 3 saniye geri sayım yapıyor bunuda kaldırman mümkün
(01-20-2013 03:15 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Ötekileri bilmem ama Fraps senin sesinide kaydediyor , ayarlarına bak orda olması lazım.Yada şöyle yap ilk önce gameplay videonu cek sonra sesi kaydet daha iyi olur ilk defa yapıyorsan konuşmaktan oyuna konsantre olamassın.
Dostum sonra ses kaydetme işi cazip geldi sağol.Ama fraps 15 saniyelik videoyu youtube'de 2 saatte upload etti.Fraps kullanamam.Zamanım yok o kadar.
(01-20-2013 04:19 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]Camtasia, xfire bunlarda işine yarar. Camtasia önerimdir, çok iyi program 
XFire'den hiç anlamıyorum.Camtasia güzel gibi.Oyunun sesini ve aynı anda kendi sesimide kaydedebilirse süper olur.
Bu arada :
Evet ilk defa sesli gameplay yapıcağım.Üstünede konuşabilirim.Ama benim programlardan cahil olduğumu bilen vardır.Üstüne konuşma eklemek için yada sesimi videoyla birleştirmek için ne gerekli

(01-20-2013 09:44 PM)Lowest Yazılan: [ -> ] (01-20-2013 03:15 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Ötekileri bilmem ama Fraps senin sesinide kaydediyor , ayarlarına bak orda olması lazım.Yada şöyle yap ilk önce gameplay videonu cek sonra sesi kaydet daha iyi olur ilk defa yapıyorsan konuşmaktan oyuna konsantre olamassın.
Dostum sonra ses kaydetme işi cazip geldi sağol.Ama fraps 15 saniyelik videoyu youtube'de 2 saatte upload etti.Fraps kullanamam.Zamanım yok o kadar.
(01-20-2013 04:19 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]Camtasia, xfire bunlarda işine yarar. Camtasia önerimdir, çok iyi program 
XFire'den hiç anlamıyorum.Camtasia güzel gibi.Oyunun sesini ve aynı anda kendi sesimide kaydedebilirse süper olur.
Bu arada :
Evet ilk defa sesli gameplay yapıcağım.Üstünede konuşabilirim.Ama benim programlardan cahil olduğumu bilen vardır.Üstüne konuşma eklemek için yada sesimi videoyla birleştirmek için ne gerekli 
Camtasia ile her türlü video,ses kayıt işlemini yapabilirsin. Çok kullanışlı hemde basit bir program. Kendi sesini de oyunun sesini de aynı anda kayıt edebilirsin.
O halde Grazie (Teşekkürler).
Hemen deniyorum.