Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Mafia 2 kapanma
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Oyunu yükledim.Oyun açılırken siyah bir ekran geliyor ve 5-10 saniye sonra oyun kapanıyor.Nette istediğim cevabı bulamadım.Belki forumda bu sorunun cevabını bilen vardır diye açtım konuyu yardımcı olursanız sevinirim.
Ekran kartın, ram ?

-----------------------------

Yada sen alttakileri aynen yap büyük ihtimalle sorunun çözülür. Eğer korsan ise ;

"" Bak Dostum Sen Oyunu Sil PC'deki Mafia 2 İle Her şeyi Belgelerimden Falan
Sonra Oyunu Kur
Sonra Başka bir crack ile crackle
Oyunun İçindeki Directx ve Physx Yükle
En son Olarak Patch 4 yap
PC'ye Restart at Açılınca Yönetici olarak oyuna Gir Olmazsa Artık Dosyalar Bozuktur Tekrar İndireceksin Yapacak Başka Bir Şey Yok ""

ALINTI.
ekran kartından kaynaklı bir sorun o cözemezsin.
(01-20-2013 01:30 PM)mahmud Yazılan: [ -> ]ekran kartından kaynaklı bir sorun o cözemezsin.

Hayır. Ekran kartından dolayı olma ihtimali çok düşük. Crack, patch hatası olmalı...
Driver güncellemeyi dene.
Biraz önce arkadaşım bana nividaphyx veya direck dosyalarını indirirsen oyun açılabilir diye mesaj attı.Bu dediği şeyleri nereden indirebilirim.Açıkçası mesajından hiç bir şey anlamadım.Bu arada ekran kartı 1 gb 128 bit.Ram ise 1 gb.
(01-20-2013 01:32 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]
(01-20-2013 01:30 PM)mahmud Yazılan: [ -> ]ekran kartından kaynaklı bir sorun o cözemezsin.

Hayır. Ekran kartından dolayı olma ihtimali çok düşük. Crack, patch hatası olmalı...

aynı sorun eski bilgisayarımda vardı ekran kartından kaynaklı
Ö.M'den atacağım linklerde çözümü mevcut. Oradan çözersin.
(01-20-2013 01:56 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]Biraz önce arkadaşım bana nividaphyx veya direck dosyalarını indirirsen oyun açılabilir diye mesaj attı.Bu dediği şeyleri nereden indirebilirim.Açıkçası mesajından hiç bir şey anlamadım.Bu arada ekran kartı 1 gb 128 bit.Ram ise 1 gb.

bak sana ne dicem mafia2 crack indir yaz google ye ordn çıkan siteleri gez zaten 1 yada 2 MB crack dosyaları
Oyunla alakalı her şeyi sil oyunu tekrar kur ondan sonra internetten crackini indir ( atıyorum oyun RELOADED o zaman onun crakini indir SKİDROW ise onun crackini indir yoksa oyun sıkıntı çıkarabilir sanırsam 1.2 Patch i vardı onuda kur türkçe yama da yapabilirsin ben yapmıştım görevlerdeki sözleri altyazı ile okuyabiliyorsun daha iyi anlarsın.)
(01-20-2013 07:54 PM)Xecutioner7x Yazılan: [ -> ]
(01-20-2013 01:56 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]Biraz önce arkadaşım bana nividaphyx veya direck dosyalarını indirirsen oyun açılabilir diye mesaj attı.Bu dediği şeyleri nereden indirebilirim.Açıkçası mesajından hiç bir şey anlamadım.Bu arada ekran kartı 1 gb 128 bit.Ram ise 1 gb.

bak sana ne dicem mafia2 crack indir yaz google ye ordn çıkan siteleri gez zaten 1 yada 2 MB crack dosyaları

1-2 Mb Crack dosyası mı ? 90 Mb crack dosyası var piyasada. Bu arada Mafia 2 crack dosyası 25 mb civarı bir şey.
Referans Adresler