Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: YGS/LYS - Üniversite/Meslek Seçimi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Akif Reyiz'in açtığı konuyu görünce benimde bu konuda yardım almak geldi aklıma Smile Düz lise öğrencisiyim ve bu sene sınava giriyorum. Elbette hedefim var ama bunun yanında sağlam alternatiflerinde olması lazım. Asıl hedefim Polis Akademisi, Lys sınavından 350 ham puanla alıyor. İlk alternatifim olarak Harp okulu var. Bunların dışında iş imkanı yüksek olan iyi meslekleri/üniversiteleri belirtirseniz kendime göre seçer bir liste yapabilirim.
senin puanların nasıl onuda yaz ona göre yapalım yorumu yoksa döşerim buraya tüm tıpları aklın şaşar Big Grin
karadeniz ile doğuya gelme git batıda oku Smile akdenizde oku bak Smile
Bence asker olma çok kişi gördüm asker oldukları için pişman çünkü çok zor çok disiplin gerektiren bir yer çalışma şartları ağır.
Puanım 350-400 bu civarlarda dolanıyor. Smile Dediğim gibi askerlik alternatifim ve askerlikten kastım Hava/Kara/Deniz subaylığı yani rütbesi iyi yerler. Elbette dediğin gibi disiplini ağır fakat iyi rütbeli olduktan sonra pek sorun olacağını sanmıyorum.
tm isen hukuk oku fensen mimar ol
Benim bir sorum olacak.Tarih öğretmeni olmak istiyorum.Üniversitelere baktığımda Tarih yazıyordu bir de Tarih(io).Bu İo ne anlama geliyor.Bir de 370-400 arası bir puana ihtiyacım var TM öğrencisi olarak matematik,türkçe ortalama kaç soru çözmem gerekir en kötü.
io ikinci öğretim demek. mat 25 türkçe 30 yaparsan rahat rahat gidersin bence
ikinci öğretimlerin dersi akşam başlar ders saatine göre çıkış saatin olur. birde puanı düşük olur
Ben 25 mat 25 türkçe 15 fen 25 tarih coğraafya yapsam kaç puan alırım tahminen
(01-19-2013 04:53 PM)Akif Reyizz Yazılan: [ -> ]Ben 25 mat 25 türkçe 15 fen 25 tarih coğraafya yapsam kaç puan alırım tahminen

http://www.sorubak.com/lys.php
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler