Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: CPUZ-PlayStore-MW3
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar PlayStore'den Max. 12x6TL'lik taksit ödeyebileceğim bir oyun önermeniz gerekiyor.Modern Warfare 3 istiyorum.Gerçi Mw3 demiyorum illa ama bana ''MultiPlayer'i çok tutulan'' bir oyun lazım.Yani hem kasmadan sınıra kadar iyi grafikle oynayabileceğim hemde güzel grafikli bilgisayarım kaldırıcak online ve kalabalık oyun gerekli.CPUZ Sistemimde burada :

[Resim: j2p9s.png]

[Resim: j2pdl.png]

[Resim: j2pg2.png]

[Resim: j2pjy.png]

[Resim: j2pxj.png]

[Resim: j2pyr.png]

Acilen yukarideki özelliklere uyan bir FPS istiyorum.Multi'si önemli ve grafikleri güzel.

Not : Bir andaki ünlü FPS aşkı 15 tatilde takılmak için aklıma geldi.
mw3 öneririm benimkinde az lagg oluyordu grafik en yüksekte olunca seninki benimkinden biraz daha iyi Smile Benimki laptop ama Big Grin
o tür bi pcyi ben kafeye topladım her makinda black ops2 son derece iyi çalışıyor 007 legend bile dehşet oynarsın
BO2 al ? 72 lira mw3 verilir mi ? Ben BO2yi 69a aldım.
(01-18-2013 11:14 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]mw3 öneririm benimkinde az lagg oluyordu grafik en yüksekte olunca seninki benimkinden biraz daha iyi Smile Benimki laptop ama Big Grin

Benimde laptop dostum Smile

(01-18-2013 11:34 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]BO2 al ? 72 lira mw3 verilir mi ? Ben BO2yi 69a aldım.

Hayvan gibi kasıyordu.Sonra pcyi kapatıp açtım kasmadı.Şüpheliyim.BO2 arkadaşta vardı yükliyim dedim pişman oldum.Ama belki kapatıp açmak gerekirdi bilmiyorum.Ama oynadığım kadarıyla Bo2 bana göre değil.Eski savaşlar değilde direk operasyonlar yapılan gelişmiş askeri düzeyde birşey bana göre.

Mesala Tom Clany's Ghost Recon bence ''MÜKEMMEL'' bir oyun ama işte kaldırıcağını bilmiyorum kaldırmayacaksa da o kadar para vermek istemiyorum sizden o yüzden yardım istiyorum.Sistem gereksinimlerini uyuyormu uymuyormu hiç anlamam o yüzden size soruyorum.
burdan bakabilirsin dostum systemrequirementslab.com
Laptop ise laptop uyku moduna girerse veya şarjdan çıkıp sonra takarsan ve oyuna girersen kasma yapar neden yapıyor bilmiyorum kaç tane laptop eskittim hepsinde öyle sorun vardı herhalde laptopun genel sorunu reset atmak sorun çıkmaz.
Referans Adresler