Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Premium Alcam Yardım Edin
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Premium üyellik almak istiyorum 1 aylık ama nasıl alınır , fiyatını alınınca ne özellikler verilir bilmiyorum Ss.gif bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim Smile
Hiç bulasma Smile
Değmez
XGameTR en iyi satış platformu ordan al derim ama aldığına değmez Big Grin
ulan yıllar sonra mal gibi final haftasında oyunu yükledik birde psg alalım diye premium aldım. outbox falan diye bişi okudum buldum hadi ama dinar geldi premium gelmedi. ben zaten psg için aldım aslında premiumu. Zaten alana kadar moneybookers canımı okudu. Çek işte karttan parayı 30dk ona cebelleştim. Yorumlara baktım teeeee 7. aydaki konuları gördüm benim gibi mağdurları. Ulan bunca ayda herhalde çözmüşlerdir bu sorunu diye düşünüyorum. Ticket mı atacam şimdi işim gücüm yok ?

Bu arada Serverdan çıkınca asla giremiyırum. Hesabınız verift olmamış diyor ne alakaysa. çık gir yapıyorum bu genel sorun mu ?
(01-20-2013 11:25 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]ulan yıllar sonra mal gibi final haftasında oyunu yükledik birde psg alalım diye premium aldım. outbox falan diye bişi okudum buldum hadi ama dinar geldi premium gelmedi. ben zaten psg için aldım aslında premiumu. Zaten alana kadar moneybookers canımı okudu. Çek işte karttan parayı 30dk ona cebelleştim. Yorumlara baktım teeeee 7. aydaki konuları gördüm benim gibi mağdurları. Ulan bunca ayda herhalde çözmüşlerdir bu sorunu diye düşünüyorum. Ticket mı atacam şimdi işim gücüm yok ?

Bu arada Serverdan çıkınca asla giremiyırum. Hesabınız verift olmamış diyor ne alakaysa. çık gir yapıyorum bu genel sorun mu ?

Turgay abi premiumda outboxda olması lazım ordan girip aktifleştir sonra relogg yap(cıkıp tekrar gir gelir) eger outboxa gelmediyse ticket atman gerekicek ama bu problemi aylar önce cözmüslerdi , bide oyuna siteden girdigin icin verift hatasını alıyorsun , oyunu Launcherdan ac o zaman olmuyor.
Şuanlık en iyisi k1 - m4a1 bir de premiumdan kalan psg ohh kebab Smile
relog ata ata geldi premiumda. ylanız 40k ödedim lan. Galiba 1 yıllık falan aldım. 40k nedir arkadas
Referans Adresler