arkadaşlar 2 gb 256bit ekran kartım var 16 gb ram var amd fx series 8120 8 çekirdekli sistemim var ama oyun bende donuyor. call of dutyi en yüksek grafik ayarlarıyla oynuyorum ama warrockta donuyor anlam veremiyorum sizce neyden kaynaklanıyor?
warrock un amd fx serilerinin bazılarıyla uyuşmazlığı var warrock eski oyun motorunu mu ne kullanıyormuş desteklemiyolar yani birbirlerini forumda yazmışlardı bi bakarsan görebilirsin

Ram 16 GB az gelmiş olabilir bi 16 daha tak işlemciyi oc 6 ghz e yükselt sorun düzelir
İnsanın böyle bir sisteme sahip olmasına rağmen warrocku kasarak oynaması ne kötü

Ben yaklaşık 5 senelik pc ile oynuyorum delirmek üzereyim kasma yüzünden kendisinden iyi oynadığın oyuncunun karşısında bile ezik duruma düşüyorsun allah düşmanıma vermesin böyle dert

risk seninkide mi amd ben pentium 4 le bile kasmadan oynayabiliyordum

512 mb ekran kartı 2 gb ram üstünede 200 tl verirsen takas yapalım abi

Ayarları düşürüp oyna abi ben öyle yaptım
(01-17-2013 09:56 PM)Akif Reyizz Yazılan: [ -> ]512 mb ekran kartı 2 gb ram üstünede 200 tl verirsen takas yapalım abi 
Ayarları düşürüp oyna abi ben öyle yaptım
lan gardaşım acayip can sıkıcı bişey
(01-17-2013 09:46 PM)Tontonum Yazılan: [ -> ]risk seninkide mi amd ben pentium 4 le bile kasmadan oynayabiliyordum 
intel core 2 quad q8200 işlemcinin hızı 2.33 ghz ancak genelde 2 ghz de çalışıyor başkaları oc atar bende tamtersi

(01-17-2013 11:43 PM)riskx Yazılan: [ -> ] (01-17-2013 09:46 PM)Tontonum Yazılan: [ -> ]risk seninkide mi amd ben pentium 4 le bile kasmadan oynayabiliyordum 
intel core 2 quad q8200 işlemcinin hızı 2.33 ghz ancak genelde 2 ghz de çalışıyor başkaları oc atar bende tamtersi 
benim işlemci 3.10 ghz anasını satayım en düşük ayarda açıyoz
Abi valla benim bugune kadar toplam bilgisayar ramlerini yanyana koysam seninkinin yarisı ediyor. bak senın guzel hatrına en son benimkınin ustune 150 ver dahada inmem