Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kız babaları
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: 543904_10151364999808216_2019684994_n.jpg]
asdfghj Big Grin Big Grin Baya güldüm ya.Kardeşimin böyle takıntıları yok ne mutlu bana Smile
Gülüncek birşey yok Ss.gif Çok doğru.One direction manyağı kızları ''gerizekalı''lar zaten.Kafayı bozmuş 5 tane çocukla.Arkadaşlar şundan tüm dünyanın haberi olsun :

Ünlü olmayıpta ünlülerden milyonlarca kat yakışıklı ve güzel gençler var.Bizim arka sokaktaki 5 katlı bina yapımında çalışan bir genç abey var o bile One Direction'u 50'ye katlar.

Forumda göreceğiniz en kaba konuşmamı gördünüz.Daha kaba olmam heralde.
İmkansızı istiyorlarya ona gülüyorum arkadaş
Lan bu yine iyi, bizim sınıfta koreli hastası bi' kız var bi de yanımdaki sırada oturuyor. Koreli erkek fotoğrafları gösterip duruyor bana "ay ne kadar tatlı dimii" diye. İşin garip yanı şu : Ben onların yarısını kız zannediyorum ilk bakışta, her kız zannedişim için bi' hakaret yiyorum arkadaş Sad
(01-16-2013 08:36 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Lan bu yine iyi, bizim sınıfta koreli hastası bi' kız var bi de yanımdaki sırada oturuyor. Koreli erkek fotoğrafları gösterip duruyor bana "ay ne kadar tatlı dimii" diye. İşin garip yanı şu : Ben onların yarısını kız zannediyorum ilk bakışta, her kız zannedişim için bi' hakaret yiyorum arkadaş Sad

Hahah aynı durumda olan birkaç kız tanıyorum hiç çekilmiyolar Sad
Justin Bieber vakası desenize.
(01-16-2013 08:34 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]İmkansızı istiyorlarya ona gülüyorum arkadaş

aynen ''2008 yılı itibari ile "World Resources Institute" tarafından söylenen: 3,349,710 bayan dünyada yaşamakta.'' ve bunlar hala kendilerine böyle bişi olcağını sanıyo salaklıktan başka bişi değil
Referans Adresler