(01-15-2013 09:49 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Medic'te oynuyorum işte m416 ve m16A4'ü. Premium fiyatı ne kadar? Bir de Close Quarters almayı planlıyorum. İyi bir dalgaya benziyor.
close quarters alacağına bo2 al
Premium ortalama 60-70 tl, vereyim sana benim origin hesabını ucuza moh wf da var
o dediğin silahları, AUG A3, her yerde oynanır mı? Team Deathmatch oynuyorum Norsa bişi bişi haritasında
Şu paketlerin ve premium fiyatlarına bakmak istiyorum. Hangi site ucuz?
(01-15-2013 11:23 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]o dediğin silahları, AUG A3, her yerde oynanır mı? Team Deathmatch oynuyorum Norsa bişi bişi haritasında
Şu paketlerin ve premium fiyatlarına bakmak istiyorum. Hangi site ucuz?
D&R DLC'leri ayrı ayrı 40 tl ye satıyo tam saçmalık baya pahalıya geliyo ama close quarters sadece silahları için alınır 10 tane müthiş silah var
(01-15-2013 11:32 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Bakayım hele D&R sitesinden gelen silahlara ve fiyatlara.
edit: HD yıkım size bütün haritayı bir harabeye çevirme olanağı sunuyor bu nedir?
27TL'cik
Ya 4 tane map var close quarters daha farklı bi yıkım efekti var yani bişi değişmiyo normal sağa sola orda aşağı yukarı
D&R'de pahalı geldi bana ürünler. Bir sürü satış yapan internet sitesi vardı ama bilmiyorum isimlerini. Bizim Zafer biliyordu yahu =)
ZAFFEEEERR cevap ver.
(01-15-2013 11:39 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]D&R'de pahalı geldi bana ürünler. Bir sürü satış yapan internet sitesi vardı ama bilmiyorum isimlerini. Bizim Zafer biliyordu yahu =)
ZAFFEEEERR cevap ver.