Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Battlefield 3 Kasma Sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Hiç uzatmadan, hemen konuma geçeyim Smile BF3 oynuyorum fakat çok kasıyor... Bu öyle bir kasma ki tüm video ayarlarını '' Low '' yaptım hatta Fullscreen ayarını 640x480 yaptım Ss.gif. Oyunun görüntüleri neredeyse atari görüntüleri gibi Smile ama hala kasıyor hala kasıyor... Pc laptop ve 4096 ram , 1024 ekran kartı var.. Crysis 2 ' de bile kasmayan pc 640x480 ayarındaki BF3' te kasıyor Ss.gif Bu sorunuma yardımcı olabilecek biri varsa yardım ederse çok iyi olur.

Teşekkürler.
oyun kasıyor mu ara ara donuyor mu ?
Donmuyor, yakın çatışma anında veya heli. , jet gibi araçlarla yükselip tüm map'i gördüğüm gibi durumlarda kasıyor Sad
%95 sistem gereksinimleri sorunu olabilir.Ama hepsi lowda demişsin üstelik Crysis'te sorun olmuyormuş.Düşünelim Ss.gif ...

Oyunu yeniden kurabilip deneyebilirsin.Belki dosyalarda eksiklik vardır.Veya ayarlarını iyice kontrol et yüksek seviyede olan herhangi bir grafik olabilir.Ama hala sorun devam ediyorsa detaylı bir sorun olabilir Smile
1024x768 de oyna bari, 640x480 de kasmayacağı varsa da kasma yapar. Sistemsel bir durum nedenini sorma Big Grin Bence directx dalganda çakışma olabilir diye düşünüyorum. Bir de şu var aklımda: BF3'ün haritaları Crysis2'ye göre çok büyük belkim ondan dolayı sıkıntı yaşıyor olabilirsin. Ben de Labtop'tan oynuyorum BF3'ü. İnsan kendi evinde yaşamadığından Labtop taşımak farz oldu artık Smile
Hava yapmak gibin olmasın da 8gb ram, 2gb ekran kartı ile oynuyorum oyunu. 3KG'lik Labtop'u boşuna taşımıyoruz ama değil mi Smile)
Masaüstüne gel orada Sağ Click > Ekran Çözünürlüğü > Gelişmiş Ayarlar orada ekran kartının modeli çıkacak onu söyle bana belki ekran kartında sıkıntı vardır.
Ekran kartının modeli ve işlemci numaranı söyle bana ona göre açıklama yapıyım
Alican ; 1024 te oynayınca daha fazla kasıyor ve mesela mouse'u sola çektim diyelim adam 1 sn. sonra sola dönüyor..

Ekran kartı modelim AMD Radeon HD 6370M.
Referans Adresler