Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Audi'nin geliştirmiş olduğu pilotsuz park sistemi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba,
Videoyu izlerken "Vay ... teknoloji nereye kadar ilerlemiş." demekten kendimi alıkoyamadım. Smile
Çok benzin yiyeceği kesin diyorum çünkü Ford'un geliştirmiş olduğu park sistemi çok benzin yiyor.

Kod:
http://www.youtube.com/watch?v=WEh7qIon36s&feature=youtu.be
Böyle park sistemi mi olur Big Grin Bırak depoyu doldursun gelsin Big Grin
Riskli. Yarı yolda benzin biterse arabayı da bulamazsın Smile
Biraz kandırmaya yönelik bir video olduğunu düşünüyorum. Bence önceden arabaya waypointleri yüklemişlerdir. Hem aynı yolu gidip gelmesi tamam güzel ama otopark içerisinde trafik olursa veya karşıdan araç gelirse ne halt yiyecek ? Direksiyonu sağa sola çevirmekten başka bir cacık yapamaz diye düşünüyorum Big Grin
(01-13-2013 08:54 PM)Ruvale Yazılan: [ -> ]Riskli. Yarı yolda benzin biterse arabayı da bulamazsın Smile

Öyle bir arabaya öyle bir özellik yapıyorsan ona da bir çözüm yapmışlardır muhakkak mesela park etmesi için sahibi arabaya görev komutunu verdiğinde atıyorum arabada şu kadar benzin olması gerekli diye bir şey yapmışlardır muhakkak birde çok benzin yer araba denmiş bu arabanın dizeli yok mu arkadaşım diyecekseniz bu dizel de su yakmıyor herhalde ? Ona da şunu söylemek istiyorum Ford un yeni geliştirdiği arabalarda 1.0 motor var normal bir arabada 1.6 motor varsa Ford da 1.0 motorlu araba var fakat tork u yüksek amaç araçlar az yakıt tüketsin diye.
discovery channelda vardı buna benzer programlar çok uğraş gerektiriyor bırakın da benzini fazla harcasın victory.gif
Gerçekmi inanmak zor ama gerçekse park sistemi bahşişi hakediyor.
Ford ilk yaptığında bir durum olur, system error verip taklaya gelebilir araç diye düşünüyordum, ama Audi bu sistemi geliştirmiş olsa gerek. Bu 1. mesajda bahsettiğim gibi waypointleri araca yükleyip de videoyu çekme gibi bir hile yapmayıp, tamamıyla geliştirilmiş bu sistemin sağlamış olduğu özellik ise asdklasdlşkasdlşkaslşdk tamam cümle benden çıktı. Yurt dışında yaşayınca insan Türkçe'yi ara sıra karıştırıyor. Şekil A'da gördüğünüz gibi :|
Almanların yaptıgı şeyler zaten hep sağlam Smile adamlar robot gibi çalışıyor böyle şeylerde Big Grin
almanlar yaptıysa inanırım. boşuna yıllarca üstün alman teknolojisi demedik Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler