Arkadaşlar PlayStation 3 mü Xbox 360 mü alayım ? PlayStation 3 alırsam orjinal oyun almak zorunda olacağım bir oyun ise en düşük fiyatı 100 lira PlayStation 3 o yüzden sıkıntı Xbox 360 ise bilgisayar monitöründe bile çalışıyormuş FirmWare diye bir program yükletebilirsen korsan oyun oynaya bilmek mümkün ( Online oynamayacağım o yüzden sıkıntı yok o konuda ) fakat 3 kırmızı hatası varmış Xbox 360 kullananlar buradan veya mesaj yoluyla açıklaya bilirler mi hangisini almalıyım sizce kararsızım.
Not : Her iki konsoldan birisini alırsam alacağım oyunlar Gta serisi Pes serisi Cod serisi ve Nfs lerin en sonunu alırım Skyrim , God Of War vs oynamam.
Forumda Raikko(Talha Abi) var onda xbox vardı sanırım.
XBox Ta orjinal oyun online oynayabilmek için XBox live ücreti ödemen gerekiyor.
Kinect falan alıyorsun.
PS3 al derim.
Ps3 üde kırdırırsan onada korsan yükletebilirsin ayarlarsın uğraştırır sadece ps 3 öneririm
online oynamıcaksan konsol alma derim ama illa alıcam diyorsan ps3 öneririm.
Bilgisayarla aran iyiyse, xbox360 al. Skyrim falan oynarsın televizyon monitöründe vs. Çok sarar

online oynamıcaksan xbox360 al bende xbox ı kırdırdım ps3 de orjinal oynuyorum ama bana kalırsa ps3 çok daha iyi uncharted3 olsun god of war olsun ben daha çok seviyorum nedende haloyu pek sevmedım ben bu arada god of war ascension da çıkıyor bunuda göz onunde bulundur
online oynucaksan xbox oynamıcaksan ps3 türkiye için böyle
(01-13-2013 05:49 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]online oynucaksan xbox oynamıcaksan ps3 türkiye için böyle
evet xbox live daha iyi ama oyunlarına bi bak ps3 ün god of war da gelio multiplayer betada gorduğum kadarıyla baya eğlenceli olcak
İki konsolun da kendine has özellikleri var aslında. PS3'te exclusive oyunlar daha fazla, Xbox 360 ise multiplayer konusunda daha önde Xbox Live dolayısıyla. Ayrıca Xbox'ın gamepad'inin daha kullanışlı olduğu söylenenler arasında. Bana soracak olursan madem orjinal almayacaksın, özel oyunlarını oynamayacaksın konsolun hiç bir anlamı kalmayacak, bence alma. Zaten yeni nesil geliyor artık. İlla alacağım ve korsan oynayacağım diyorsan eğer kırılıyorsa PS3 alman daha mantıklı olacaktır