Şuan kullandığım sniper silah dsr 1 ama 6 güne süresi bitecek bende premium silah alacağım ama karar veremedim barrett m82 ve ntw 20 arasında kararsız kaldım seviyem 6 yoksa 16 lvl olsam direk aı aw alırım parada vermem.m82 barret mi ntw 20 mi? Bide diyelim ben barret aldım yanında hediye olarak gold premium veriyolarmı hani %50 falan tp fazla veriyoya onlardan hediyesi varmı bide yanında silah hediye ediyolarmı ?
ben m24le ortalama 2kd kasıyorum. nedir bu sniper'a silah alma merakı ? Aim almayı bilene m24 aw50den iyi

Warrocktan önce hangi oyunları oynadın bilmiyorum ama şu kadarını diyim bu oyunun yöneticileri cimri biraz

öyle şunu alınca bu hediye olarak gelsin gibi şeyler yok.Barret & ntw-20 dedigin silahlar BG ve UO için yani marien , khali , bloc gibi kücük maplerde oynanmıyor(Büyük haritalarda ucak , tankların oldugu yerler için)....Bana göre Barret daha kullanışlı ama sen zevkine göre seç bence.
ntw çok büyük bi silah ateş ettiğin zaman etrafından toz kaldırıyor yerini çok belli eder ama 2-3 mermide md-500 ü indirirsin.Dediğin 2 silahda BG haritaları için UO maplerinde pek gitmezler
şunuda ekleyeyim ntw'nin mermisi düştüğü yerde parçalanıp etrafa saçılıyor yani adamın 2 metre önüne atsan adam kesinlikle ölüyor silah o kadar güçlüki (bunu denedik) 4 kişi yan yana durduk ve önümüze atılan tek mermide dördümüzde öldük
6 levelmişsin eğer pre bitmeden 11 e kasarım diyorsan psg al güzel silah
m24 aslında iyi silah ama tercih edersen Psg.. Ama level'ın tutmuyor. Puan kas 11 ol al psg yi derim

NTW al bence arkadaşlar NTW diyor baksana imkanım olsaydı alırdım

(01-12-2013 06:28 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]6 levelmişsin eğer pre bitmeden 11 e kasarım diyorsan psg al güzel silah
aynen bende cok severim psg yi oyun g1 deyken ilk defa pre aldıgımda aw50f ve psg arasında kararsızdım.ama hiç düşünmeden psg aldım hiçte yüzümü kara cıkarmadı o silah ntw ye gelince cok güclü bi silah ben onun deneyimini yasadım anlatılamaz

sekiyor ama duvara ateş edince makinalıdaki adam ölüyor dediği gibi mermi düştügünde parcalanıyor.
psg al bencede kendını zora sokma