Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Beyler Çok mu Abartmışım :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Hediye gold pre gelince eşyaları fullledim sizce çokmu abartmışım. Big Grin

[Resim: hvd20.jpg]

[Resim: hvd7v.jpg]
stamina-flash alsan yeterdi bence Smile
İyidir iyi Smile Bence de adrenalin fazla gibi olmuş ama sorun yok iyi yapmışsın.
Normal bence
Bence az almışsın 1hafta+1hafta+30gün+30gün alsaydın daha iyi olurdu Smile
MP7'yi K1 ile tamamlarsan ve K1 oynayışını geliştirirsen, çok iyi yerlere ulaşabilirsin. K1'ini yeterki kadar geliştirdiğin zaman emin ol başka hiç bir silah sana gerekli olmayacaktır. Son 5 mermin kalsa bile karşındaki adamı alırsın, eğer kendini geliştirebilirsen.
Nerden buldun o kadar dinarı oyle çok iyiymiş Big Grin

Keşke bendede o kadar dinar olsa, anca 1 aylık psg alabildim.
Alican K1 konusunda haklı.Çok güçlü bir silah karşındaki adamın cross'unu çok feci şekilde sarsıyor ki buda senin mermi yemeni güçleştiriyor.Onun dışında bence abartmamışsın bende olsam aynını yapardım bu fırsat bir kere geçer stokla stoklayabildiğin kadar Big Grin
(01-12-2013 01:02 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Alican K1 konusunda haklı.Çok güçlü bir silah karşındaki adamın cross'unu çok feci şekilde sarsıyor ki buda senin mermi yemeni güçleştiriyor.Onun dışında bence abartmamışsın bende olsam aynını yapardım bu fırsat bir kere geçer stokla stoklayabildiğin kadar Big Grin

Cross teptirme olayı... Sad Ula 6-7 yıldır kaç admin kaç şirket geldi, 1 tanesi demedi, "şu oyuna aimdown" koyalım diye Big Grin
Mp7a1 falan iyi fazla dinarın varmış ama ben 1 haftalık mp7a1 1 aylık m14 flash alabildim Sad
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler