Arkadaşlar 1 hafta falan oluyor satın alalı ama format atınca kurarım demiştim
dayanamadım şimdi kurdum.Oyun grafik ve oynanabilirlik bakımından süper ama hikayeden hiçbirşey anlamadım.Başta tipik bir gemici gibi bir adamı yönetiyoruz.Sekans 2 biticek hala Connor'a geçemedim.
Oyunu oynayan varsa yardım edebilecek birilerini arıyorum oyun hakkında.Connor'a nasıl geçiş yapabilirim?
Video :
Tıkla
İyi sardın oyuna sende

Sorma ya deli oldum süper oyunmuşta ben bilmiyormuşum.Ama ne yazıkkı Revelations'tan sonra Ezio Auditore yok.Ölüyormuş.
far cry3deki gunslinger takedown'ın rifle versiyonu zannedersem, tam dikkat etmedim.
Stealth seviyorsan ac3 yerine far cry3 oynasaydın keşke.Knife throw takedown death from above death from below, gunslinger takedown, vs. vs. bir yığın süikast biçimi var. gayet de zevkli. Görevleri bitirdikten sonra skyrim gibi, free run ya da side mission da yapabiliyorsun oyunda.
(01-11-2013 12:33 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]far cry3deki gunslinger takedown'ın rifle versiyonu zannedersem, tam dikkat etmedim.
Stealth seviyorsan ac3 yerine far cry3 oynasaydın keşke.Knife throw takedown death from above death from below, gunslinger takedown, vs. vs. bir yığın süikast biçimi var. gayet de zevkli. Görevleri bitirdikten sonra skyrim gibi, free run ya da side mission da yapabiliyorsun oyunda.
1-Far Cry 3 oynadım.Ama heyecan yapmamam gerekli kalbimde bir tür sorun var o yüzden bir süre sonra sildim Far Cry 3'ü.Çok geriyor beni bana yararlı değil
2-Dediklerinden hiçbirşey anlamadım

assassin creed 2 serinin en iyi oynuydu diye düşünüyorum 3 de ki karakterler çok boş yazılmış bence o kötü adam hariç ismi neydi unuttum oyunun beğendığım yanı ise oyunu oynarken bazen düşünüyor biz iyi taraftamıyız diye düşündürüo bazen ama onun dışında hikaye olarak felan boş bir oyun yapımcı diyordu biz bu oyuna hazırlanıyorduk en buyuk butcelı oyunumuz bu felan dıolardı tam bir hayal kırıklığı oyun
(01-11-2013 10:38 AM)Deathwing Yazılan: [ -> ]assassin creed 2 serinin en iyi oynuydu diye düşünüyorum 3 de ki karakterler çok boş yazılmış bence o kötü adam hariç ismi neydi unuttum oyunun beğendığım yanı ise oyunu oynarken bazen düşünüyor biz iyi taraftamıyız diye düşündürüo bazen ama onun dışında hikaye olarak felan boş bir oyun yapımcı diyordu biz bu oyuna hazırlanıyorduk en buyuk butcelı oyunumuz bu felan dıolardı tam bir hayal kırıklığı oyun
Oh be sonunda benim söylemeye cesaret edemediklerimi söyleyen biri oldu.Çok sağol senin yazdıklarını okurken benim içim boşaldı

Videoda da gördüğümüz gibi savaş sistemi kendini çok geliştirdi ve çok değişti..
Evet arkadaşlar Connor'a geçtim ve gerçekten savaş sistemi çok gelişmiş.Connor'da dahada belli oluyor.Henüz Connor'un gençliğindeyim bir adam tarafından eğitiliyorum.Ama gençken bile 20 askeri 30 saniyeden kısa sürede öldürebiliyorum.Bu arada şu TomaHawk denilen balta tahtadan.Onun asıl demir halini nasıl alıcam