Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilgisayar Kendi Kendine Açılırken Kapanıyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba ,

Yaklaşık 1 Aydır Bu Sorunu Alıyorum ; Bilgisayarın Power (Açma Komutu) Tuşuna Basıyorum , Şu Ekranda Kendi Kendine Kapanıyor :

[Resim: windows+xp+bootscreen.jpg]

Ama 2. Kez Power Tuşuna Bastıktan Sonra Sorunsuz Açılıyor.

Bilgisayarımın Markası Lenovo , Biraz Eski , Özellikleri ;

PC Özellikleri

Bilen Yazabilir Mi ?
boşver günde 2 kez basıver tuşa Big Grin Windowsdadır problem, yani yazılımda. Format denedin mi
Bu durumun bir sürü sebebi vardır. Hangisi senin sorunun, bunu bilmek biraz ihtimallere kalıyor Smile Çevrende teknik servis bayisi varsa göstermende fayda vardır. Şahsen seçeneklerin hepsini sana söyleyerek riske girmek istemem. Eğer söyleyeceğim seçenek senin sorunun değilse, makineyi kaybetme riski ile karşı karşıya kalabilirsin. Makineyi gösterebileceğin birine götürmen, yani teknik servise götürmen daha iyi olacaktır.
Sanırım format lazım. Sistemde sorun çıkmış olabilir diyenler var. Virüs olduğunu zannetmiyorum her gün taramamı yapıyorum. Formatı deneyeceğim.
Bu sorun genellikle anakarttan kaynaklanıyor.Sistem pilini sök tak tekrar dene.Olmazsa jumper lerin yerini değiştir öyle dene.Oda olmazsa format c: enter
Anakart pilini sök , sonra ram slotlarını değiştir , hdd kablolarını tak çıkar yap...
Bende de aynı sorun var kardeşim. Fanlar ya pislenmiştir temizlet geçer , ya da bi sorun vardır fanlarda.
Referans Adresler