Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Windows 8
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Yeni laptop aldım w8 yüklü warrocku yükledim fakat starta bastığımda hicbir yanıt vermiyor birkac kişi daha aynı konuyu açmıs fakat cevap yok sizce win7 cevirmelimiyim yoksa yakın bir zamanda düzelirmi.

iyi forumlar
W7'ye çevirme. Eğer W8'i desteklemiyorsa exe, bir sonraki patch de çözebilirler diye düşünüyorum.
win 8 le suan oyun acılmyor sorun var acıklamda en kısa surede yapacaklarını solyorlar sanırım yarın bakım var duzelır buyuk ıhtımal bende win 8 dım caresız 7 yaptık ama sen yarını bekle kardeş acıklama yaparlar
Bir çözümü yok şuana denk.

- Windows 8 nasıl beyler ? Beğendiniz mi Windows 7 ye göre güzel veya kötü yönleri nedir ?
Ben NEXON'a ticket attım.Sorunun neden kaynaklandığı ve nasıl düzeltebileceğime dair.
Ticketin Cevabı:
Hello,

This seems to be an issue with hack shield, for windows 8 users. The team is working on a fix please be patient. Thanks for understanding.

Regards,
[GM] NXEagleEye

Yani kısaca win 8 de hack shield sorunlu.Ekibimiz sorunu çözmek için çalışıyor lütfen sabırlı olun anlayışınız için teşekkür ederiz diyo.
scamp kardes ticketine kaç günde cevap geldi 5 gündür ticketim cevaplanmıyor ?
1 gün içinde cevap aldım sorunun neydi yazarsan yardımcı olabiliriz belki
Referans Adresler