slm herkeze bu oyuncu ağır küfür ss leri verdik banlanmadı oyundan halen küfrediyor banlatamassın can arkadasım gıbı şeyler yazıyor oyunda durmadan pm atıyor rahatsızlık yapıyor bu sorunlu buna bir çozum bul can rica edıyorum sende sslerı var koydum hack küfür bülümüne
edit : imla
Ana konuyu spamladığı yetmedi, Ayrı ayrı konu da açıyor şimdi. Tontonumu gören delirdi arkadaş.
zafer yalakaya ıhtiyac yok yazmasan da olur
(01-07-2013 09:26 PM)adem19 Yazılan: [ -> ]zafer yalakaya ıhtiyac yok yazmasan da olur
Yalakalıkla ne alakası var yazdığımın ? Gözünle oku beyninle düşün.
admin bizi banladın küfürden çarım niçk killzzone küfürden banlıyosan l3yçerkez niye banlamıyo can herkese durmadan kfr edıyo ss var adamın elinde .erkezin dedigine göre senn arkadaşınmış o yuzdenmi banlamıyon
zaten bu çerkez bizede aynısını yapıyo herkesi tahatsız edıyo biz boyle kfr etsek hemen banlardı bizi demek bişey var adminle arasında
Elimde ss olsa banlarım da ss yok ortada
Açılmıyordu resimler banladım.
(01-07-2013 09:50 PM)zarif Yazılan: [ -> ]admin bizi banladın küfürden çarım niçk killzzone küfürden banlıyosan l3yçerkez niye banlamıyo can herkese durmadan kfr edıyo ss var adamın elinde .erkezin dedigine göre senn arkadaşınmış o yuzdenmi banlamıyon
zaten bu çerkez bizede aynısını yapıyo herkesi tahatsız edıyo biz boyle kfr etsek hemen banlardı bizi demek bişey var adminle arasında
Herkesin dediğine bakma sen babam küfür etsin onu da banlarım. Herkesmiş kaç kişi nasıl biri olduğumu biliyor acaba ?