Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: yer1n7kat6 Hakkında.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Şimdi şikayet mi denir ne denir size bırakıyorum Big Grin

[Resim: thumb-411816.jpg]

Pingi göstermeye çalışıyorum normal demesine sitem ediyorum.
Lag sensin kardeşim oyunda herkesin pingini kırmızı görüyorsun bir kaç kişinin ki yeşil sadece sende sıkıntı var arkadaşta yok.
tek onda görsen tamam ama herkes kırmızı sende yani sen lagsın millete suc atma hic.
walla kardeş kendin lagsın yani Smile yapma böle üzme bizi Smile
Şaka mısın la sen ? Lag açıp milleti kırmızı görüp lag diye iftira atıyorsun bir de ?
Adam yeni beyler üstüne gelmeyin Smile
kendin lagsın aslanım
Doğru ben o odada lagdım.Hatta sana da söyledim arkadaşımla ortak net kullandığımızı onun film indirdiğini.He birde o oyundaki tek lag ben miyim?Bu oyun World ve East olmak üzere ikiye ayrıldığından beri çoğu kişide sorunu yaşıyor.Ss ye bakıldığında seninde lag olduğun gözüküyor.İlk birine hack demiştin onu attım sonra birine daha hack dedin onu atmadım diye böyle bir şey yapma gereği duydun.Veya seni 2-3 kere vurdum onun için böyle bir şey yaptın.
Ha bir de normal demesine sitem ediyorum demişsin.Allah aşkına ben sana ne zaman böyle bir şey dedim ya.Varsa ss at yeminle özür konusu açıp özür dileyeceğim.Bomba attığımda gözükmüyor demiştin.Ben kusura bakma kardeş yazmıştım sana bunları da unutma lütfen.
Konu katılabilir. victory.gif
Adam olacağı yok ama , insan bekliyor işte
Referans Adresler