Arkadaşlar WarRock açarken c++ runtime library hatası alıyorum. Forumda baktım önceden paylaşılmışmı diye paylaşılmış ama işe yaramadı 3 günden beri bakıyorum internette arıyorum çoğu şeyi denedim ve hala aynı sonuç yardımlarınızı bekliyorum
oyunu yeniden indir nexon game manager üzerinden
(01-06-2013 12:33 AM)vertualx Yazılan: [ -> ]oyunu yeniden indir nexon game manager üzerinden
patch bile attırmadan o hatayı veriyor belki 45. kuruşum

TAMAMEN ALINTIDIR.
1.Adım: Öncelikle oyuna en son gelcen patchin tekrar yüklenmesini sağlamak için;
A: Bilgisayarım(My Computer)>Özellikler(Properties)>Kısayol(Shortcut)>Hedef bul(Find target) burdaki version dosyasını>sağ tık>open with notepad ile açıp ordaki client bölümündeki sayıyı bir geriye alın.
B:Başlat(start)>Tüm Programlar(All programs)>Donatılar(Accessories)>Sistem araçlar (System Tools) bölümünden son güncelleme gelmeden önceki bir tarihe almanız gerekir PCyi
Ardında aşşada veceğim prgramları yüklemeniz gerekmektedir.
1. Microsoft .NET Framework 4 (Web Installer) Burdan
By acelebi92 at 2010-06-24
2.Microsoft Visual C++ 2008 SP1 Redistributable Package (x86) Burdan
3.Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86) Burdan
4. SweetIM 1.2a Burdan
Ve sonunda PCye bir restart atıp, açıldğı zaman oyunun kalan güncelleştirmelerini yapmasını SORUNSUZ bir şekilde bekleyebilirsiniz.
SweetIM facebook vs şeyler için özel ifadeler veren bir program değil miydi la en son ? instant messenger mı ne diye geçiyor.
Net Framework 3.5 kuruluysa 4.0 ı kuramazsın zaten şuan bilgisayarında hangisi var ise sil sonra kur Net Framework 4.0 o zaman olur.