Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yardım ederseniz sevinirim :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar WarRock açarken c++ runtime library hatası alıyorum. Forumda baktım önceden paylaşılmışmı diye paylaşılmış ama işe yaramadı 3 günden beri bakıyorum internette arıyorum çoğu şeyi denedim ve hala aynı sonuç yardımlarınızı bekliyorum
oyunu yeniden indir nexon game manager üzerinden
(01-06-2013 12:33 AM)vertualx Yazılan: [ -> ]oyunu yeniden indir nexon game manager üzerinden

patch bile attırmadan o hatayı veriyor belki 45. kuruşum Big Grin
TAMAMEN ALINTIDIR.

1.Adım: Öncelikle oyuna en son gelcen patchin tekrar yüklenmesini sağlamak için;

[Resim: 78241719.jpg]

A: Bilgisayarım(My Computer)>Özellikler(Properties)>Kısayol(Shortcut)>Hedef bul(Find target) burdaki version dosyasını>sağ tık>open with notepad ile açıp ordaki client bölümündeki sayıyı bir geriye alın.

[Resim: 36556419.jpg]

B:Başlat(start)>Tüm Programlar(All programs)>Donatılar(Accessories)>Sistem araçlar (System Tools) bölümünden son güncelleme gelmeden önceki bir tarihe almanız gerekir PCyi

Ardında aşşada veceğim prgramları yüklemeniz gerekmektedir.

1. Microsoft .NET Framework 4 (Web Installer) Burdan

[Resim: 61160322.jpg]

By acelebi92 at 2010-06-24
2.Microsoft Visual C++ 2008 SP1 Redistributable Package (x86) Burdan

[Resim: 10642192.jpg]

3.Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86) Burdan

[Resim: 70662893.jpg]

4. SweetIM 1.2a Burdan

Ve sonunda PCye bir restart atıp, açıldğı zaman oyunun kalan güncelleştirmelerini yapmasını SORUNSUZ bir şekilde bekleyebilirsiniz.
(01-06-2013 01:33 AM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]TAMAMEN ALINTIDIR.

1.Adım: Öncelikle oyuna en son gelcen patchin tekrar yüklenmesini sağlamak için;

[Resim: 78241719.jpg]

A: Bilgisayarım(My Computer)>Özellikler(Properties)>Kısayol(Shortcut)>Hedef bul(Find target) burdaki version dosyasını>sağ tık>open with notepad ile açıp ordaki client bölümündeki sayıyı bir geriye alın.

[Resim: 36556419.jpg]

B:Başlat(start)>Tüm Programlar(All programs)>Donatılar(Accessories)>Sistem araçlar (System Tools) bölümünden son güncelleme gelmeden önceki bir tarihe almanız gerekir PCyi

Ardında aşşada veceğim prgramları yüklemeniz gerekmektedir.

1. Microsoft .NET Framework 4 (Web Installer) Burdan

[Resim: 61160322.jpg]

By acelebi92 at 2010-06-24
2.Microsoft Visual C++ 2008 SP1 Redistributable Package (x86) Burdan

[Resim: 10642192.jpg]

3.Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86) Burdan

[Resim: 70662893.jpg]

4. SweetIM 1.2a Burdan

Ve sonunda PCye bir restart atıp, açıldğı zaman oyunun kalan güncelleştirmelerini yapmasını SORUNSUZ bir şekilde bekleyebilirsiniz.

Gerçekten çok teşekkür ederim bilgisayara geçer geçmez deneyeceğim ama daha 3 saat once denedım net framework 4ü kuramıyorum kurmuyor yani 3.5 kuruluyor o olmazsa olmaz mı sence
SweetIM facebook vs şeyler için özel ifadeler veren bir program değil miydi la en son ? instant messenger mı ne diye geçiyor.
Net Framework 3.5 kuruluysa 4.0 ı kuramazsın zaten şuan bilgisayarında hangisi var ise sil sonra kur Net Framework 4.0 o zaman olur.
(01-06-2013 03:41 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Net Framework 3.5 kuruluysa 4.0 ı kuramazsın zaten şuan bilgisayarında hangisi var ise sil sonra kur Net Framework 4.0 o zaman olur.

eyvallah kardeşim
Referans Adresler