01-05-2013, 08:54 PM
01-05-2013, 08:57 PM
Aferin büyük başarı 

01-05-2013, 08:58 PM
1- Takım maçları için Zakhar hiç mi hiç uygun bir map değil.
2- Skor verseydin iyi olurdu, adamları kötülemenin amacı ne ?
2- Skor verseydin iyi olurdu, adamları kötülemenin amacı ne ?
01-05-2013, 09:05 PM
Kendi Haritalarını Yaptıktan Sonra Kaçmaları
01-05-2013, 09:14 PM
adamın belki canı istemedi yada işi cıktı? Nerden biliceksin boş şeyler için konu kirliligi yapma.
01-05-2013, 11:25 PM
Hakaret içerikli mesajlar silindi ve gerekli uyarı puanları verildi.
Lütfen kullandığınız kelimelere dikkat edin.
Lütfen kullandığınız kelimelere dikkat edin.
01-05-2013, 11:37 PM
![[Resim: serious_cat_is_serious.jpg]](http://www.seriouscat.com/serious_cat_is_serious.jpg)
01-06-2013, 05:22 AM
01-07-2013, 03:42 AM
Beyler ben önce kendimi sizlere tanıtayım
İsmim Seyit Ali
Warrock Nickim:ottocengaver/lstannbul/Tekel²°°¹/b0drum66 bn Ops sayfa ismi HardTuks ama gerçek ismi AirTr belki bir çoğunuz TurkishAirForce die tanıdığınız clanın bir üyesiyim ald3baran yani musa karekter sahibi olmamış kişiliği oturmamış biri olduğundan musayı fazla takmayın bunların hepsini yaşına veriyorum musa ama onunda bir sınırı var formlarda hakaret etmek seni rahatlatmaz
real'de yerse hakaret etmek işte o rahatlatabilir o yüzden erkekliğinin önünde deil arkasında dur..derim...
Ve senin hakkında çok tartışılacak konu var onlara girmek istemiyorum senden ricam oyundan,formlardan hatta internet ortamından uzakdurman sadce bir müddet bu söylediklerimi ciddiye almanı rica ile istiyorum çünki ben seni ilk iyi biri olarak tanımıştım ki zaman bana gerçeği gösterdi bu söylediklerimden uzak kalırsan belki eski musa olursun
Hayırlı formlar kolay gelsin
İsmim Seyit Ali
Warrock Nickim:ottocengaver/lstannbul/Tekel²°°¹/b0drum66 bn Ops sayfa ismi HardTuks ama gerçek ismi AirTr belki bir çoğunuz TurkishAirForce die tanıdığınız clanın bir üyesiyim ald3baran yani musa karekter sahibi olmamış kişiliği oturmamış biri olduğundan musayı fazla takmayın bunların hepsini yaşına veriyorum musa ama onunda bir sınırı var formlarda hakaret etmek seni rahatlatmaz
real'de yerse hakaret etmek işte o rahatlatabilir o yüzden erkekliğinin önünde deil arkasında dur..derim...
Ve senin hakkında çok tartışılacak konu var onlara girmek istemiyorum senden ricam oyundan,formlardan hatta internet ortamından uzakdurman sadce bir müddet bu söylediklerimi ciddiye almanı rica ile istiyorum çünki ben seni ilk iyi biri olarak tanımıştım ki zaman bana gerçeği gösterdi bu söylediklerimden uzak kalırsan belki eski musa olursun
Hayırlı formlar kolay gelsin
![[Resim: cafs2xgid6722d13i.jpg]](http://666kb.com/i/cafs2xgid6722d13i.jpg)