slm arkadaşlar ben yenı pc aldım erken doğuyorum oyuncular ovc gıbı şeyler diyor işlemci 3770 k . 3.50 ekran kartı 3 gb rem 16 gb banlanırsın fılan dıyorlar ss alırlarsa ıyıde bunda bır ıllegal bir durum yokkı bunla ılgılı ne yapılabılır nick TRdesinger74
Tamam işte illegal durum yokmuş neyi problem yapıyorsun?
ss alırız banlatırız dıyor adamlar banalanırmı sorun orda herhangı bır teste tutmadan banlarlarmı ss den ?
Erken doğumlar tehlikeli olabiliyor gebeliğe göre.
(01-05-2013 07:04 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Erken doğumlar tehlikeli olabiliyor gebeliğe göre.
olaya gelicek olursak SS ' den bannlanma yok diye biliyorum video alınmalı böyle bir durum için fakat yani sistem hızlı ise senin yapabileceğin birşey yok olmadı çarpanları kapatıp @2.5 Ghz ' e düşür

neden düşüreyimkı oyunda bu hızla oynuyacan dıye bı kural yokkı yetkılı bırı bı konu acsa ıyı olcakda
Sizde her kücük ayrıntı icin konu acın diyosunuz , support diye bisey var ticket at sor^^

inglizce superde

(01-05-2013 07:04 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Erken doğumlar tehlikeli olabiliyor gebeliğe göre.
Alemsin be kardeşim
Sana gelince elbette ss olsa dahi malum kişi incelendikten sonra bir sorun varsa banlanır sanıyorum, pek sorun olmaz.
artık bakalım göreceğiz hepnize teşekkürler arkadaşlar