Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilgisayarım Kilitleniyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Oyun oynarken veya internette dolaşırken biran da bilgisayar tamamiyle kilitleniyor ve reset atmak gerekiyor. Soruna internette baktım fakat hepsinin sorunu ısıtma fakat benim sorunum bilgisayar daha yeni açılmış, soğukken bile oluyor. Tüm parçalara rahatlıkla elle değilebiliyor. Daha önce bu sebepten dolayı sistemimi 3 kere baştan sona değiştirdim.

Sistemim:
AMD FX 8320 3.50 GHz, 8 GB DDR3 (markayı hatırlamıyorum), Gigabyte GA-970A-D3 Motherboard, Gigabyte Geforce GT-220 (baya eski)
Grafik kartından kaynaklanıyor olabilir. Bir arkadaşımda da oluyordu, video vb. tam ekran izlerken veya oyun oynarken donuyordu.
(01-04-2013 09:15 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]Grafik kartından kaynaklanıyor olabilir. Bir arkadaşımda da oluyordu, video vb. tam ekran izlerken veya oyun oynarken donuyordu.

arkadaşın da dediği gibi ondan da kaynaklanabilir bide grafik kartını değiştirmeyi dene ?
(01-04-2013 09:21 PM)Xecutioner7x Yazılan: [ -> ]
(01-04-2013 09:15 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]Grafik kartından kaynaklanıyor olabilir. Bir arkadaşımda da oluyordu, video vb. tam ekran izlerken veya oyun oynarken donuyordu.

arkadaşın da dediği gibi ondan da kaynaklanabilir bide grafik kartını değiştirmeyi dene ?

Geçen sistemimde grafik kartını çıkartıp i5'in sandcore'unu kullanarak oyun oynuyordum genede kilitleniyordu. Sebep grafik kartı değil.
parçalar tam oturmamış olabilir onları kontrol etmeni tavsiye ederim
(01-04-2013 09:52 PM)can1903 Yazılan: [ -> ]parçalar tam oturmamış olabilir onları kontrol etmeni tavsiye ederim

3 seferde de mi parçalar oturmaz?
BIOS sıfırlamayı dener misin bi pili çıkart 10 sn bekle tekrar tak büyük ihtimal sorun çözülecektir.
[Resim: 29627756.jpg]
Aynı sorunu ben yasıyordum ve zaman gectıkce hemen hosgeldınız ekranın'da bıle donmaya baslamıstı ram, ekran kartı, hard disk, içinde bulunan kabloları, power dugmesını, board, fanları hepsını degıstırıp denedıler ve 1 2 gun sonra gene aynısı oluyordu en son baska tamır yerıne goturdum ana kart demıstı ne kadar dogru soyluyorlar bılemıyordum artık guvenım kalmamıstı bende ona verıcegım para yerıne gıdıp yenısını almayı tercıh ettım. Sonra bozulan pc'yı kuzenıme verdım onun'da goturdugu yer aynısını demıs yaptırınca duzelmıs hala kullanıyor artık aynı parca sorunu mu bılemıyorum.
(01-05-2013 10:46 AM)toxit Yazılan: [ -> ]Aynı sorunu ben yasıyordum ve zaman gectıkce hemen hosgeldınız ekranın'da bıle donmaya baslamıstı ram, ekran kartı, hard disk, içinde bulunan kabloları, power dugmesını, board, fanları hepsını degıstırıp denedıler ve 1 2 gun sonra gene aynısı oluyordu en son baska tamır yerıne goturdum ana kart demıstı ne kadar dogru soyluyorlar bılemıyordum artık guvenım kalmamıstı bende ona verıcegım para yerıne gıdıp yenısını almayı tercıh ettım. Sonra bozulan pc'yı kuzenıme verdım onun'da goturdugu yer aynısını demıs yaptırınca duzelmıs hala kullanıyor artık aynı parca sorunu mu bılemıyorum.

Benim bilgisayarlarımı babam kendisi yaptığı için yaptığı işten hiçbir şüphem yok. Fakat son şüphem sanırım kullandığım windows'tan kaynaklanıyor. Yakında 8'i deneyeceğim aynı sorun devam ederse yandık.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler